Στη Θεσσαλονίκη με τρεις απουσίες ο Ολυμπιακός

Με τρεις απουσίες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι με τον  ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί την Κυριακή (18/4, 19:30) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play off.

Στη Θεσσαλονίκη με τρεις απουσίες ο Ολυμπιακός

Τα πρόβλημα δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τον Ολυμπιακό. Πριν λίγες ημέρες ο Πέδρο Μαρτίνς είδε όλους τους ποδοσφαιριστές να είναι διαθέσιμοι, αλλά και πάλι μετράει σημαντικές απώλειες.

Το ματς με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας μπορεί να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός πηγαίνει αδιάφορος. Δεν μπορεί να είναι αδιάφορος όταν απέναντι του έχει τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Πειραιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς με την προπόνηση που έγινε το μεσημέρι στον Ρέντη. Στη συνέχεια η αποστολή αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη με τον Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο να μην ανακοινώνει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που πήρε μαζί του.

Στο αεροπλάνο δεν μπήκαν τρεις ποδοσφαιριστές με το πρόβλημα να εντοπίζεται γι' ακόμα μία φορά στο κέντρο της άμυνας. Συγκεκριμένα ο Ουσεϊνού Μπα όπως αναμενόταν έμεινε εκτός αποστολής λόγω των ενοχλήσεων στη μέση.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο, επίσης δεν ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, αφού την Παρασκευή αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα. Έτσι δύο κεντρικοί αμυντικοί είναι εκτός πλάνων. Ο Αχμέντ Χασάν επίσης έμεινε στην Αθήνα και δεν θα παίξει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Για τον Ρούμπεν Σεμέδο και τον Αιγύπτιο φορ δεν υπάρχει καμία ανησυχία στον Ολυμπιακό και περισσότερο έμειναν εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους.