Γιαννίκης: «Συγχαρητήρια σε εμάς και στο Βόλο»

Ο Αργύρης Γιαννίκης έδωσε συγχαρητήρια και στην ομάδα του Βόλου για την καλή πορεία της. Τι είπε ο προπονητής του ΠΑΣ μετά το 1-1 στο Πανθεσσαλικό και για τη νέα σεζόν. 

Γιαννίκης: «Συγχαρητήρια σε εμάς και στο Βόλο»

Με καλά λόγια για τον Βόλο άρχισε τις δηλώσεις του στη NOVA ο Αργύρης Γιαννίκης μετά το 1-1 του ΠΑΣ στο Πανθεσσαλικό, αλλά φυσικά και με πολλά μπράβο ξανά προς τους παίκτες του για την κατάκτηση του στόχου της παραμονής από πολύ νωρίς στη σεζόν.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννενα τόνισε:

«Συγχαρητήρια στον Βόλο για την πορεία του και στους παίκτες μου γιατί πετύχαμε το στόχο της παραμονής από πολύ νωρίς. Αυτός ήταν και ο κύριος στόχος μας. Τώρα χωρίς άγχος ήρθε η ώρα να δούμε κάποιους άλλους παίκτες και να δοκιμάσουμε νέα συστήματα. Ήταν καλό παιχνίδι, όχι μόνο στο πρώτο μέρος, αλλά και στην επανάληψη».

Όταν ρωτήθηκε αν έχει στο μυαλό του και τη νέα σεζόν, ο Αργύρης Γιαννίκης τόνισε: «Είτε μείνω είτε φύγω από την ομάδα θα κάνω την έκθεσή μου για τη νέα σεζόν. Αυτό είναι ο επαγγελματισμός, έτσι έχω μάθει από εκεί που έρχομαι, οπότε αυτό θα συνεχίσουμε».

Ο Γιαννίκης χρησιμοποίησε στο συγκεκριμένο παιχνίδι σχήμα με τρεις στόπερ, κάτι που πιθανώς έχει στο μυαλό του και για τον επαναληπτικό αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ενώ σίγουρα έμεινε ευχαριστημένος με την απόδοση νέων παιδιών, όπως ο σκόρερ Λιάσος, αλλά και οι Οικονομόπουλος, Πήλιος, Λώλης, Γροσδάνης.