Σκληρή ανακοίνωση Fentagin: «Φλερτάρουμε με τον υποβιβασμό και ορισμένοι φτιάχνετε την φράντζα σας»!

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ατρομήτου, Fentagin, εξέδωσαν σκληρή ανακοίνωση για τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Περιστερίου.

Σκληρή ανακοίνωση Fentagin: «Φλερτάρουμε με τον υποβιβασμό και ορισμένοι φτιάχνετε την φράντζα σας»!

Το απόγευμα της Τετάρτης (14/4) αρκετοί οπαδοί του Ατρομήτου βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο και μίλησαν με σκληρή γλώσσα στον γενικό αρχηγό Νίκο Λαζαρίδη και στον προπονητή Σάββα Παντελίδη με αφορμή το γεγονός ότι η ομάδα του Περιστερίου λόγω των κακών εμφανίσεων το τελευταίο δίμηνο, δεν έχουν καθαρίσει μαθηματικά με την παραμονή στην κατηγορία!

Την Πέμπτη (15/4) με ανακοίνωσή τους οι Fentagin ξεκαθάρισαν ορθά - κοφτά ότι περιμένουν να δουν παίκτες και τεχνικό τιμ να βγάλουν την απαιτούμενη διάθεση στα εναπομείναντα ματς, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα.

Ατρόμητος: «Επίσκεψη» οπαδών στην προπόνηση και σκληρή γλώσσα σε παίκτες και προπονητές

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το πρώτο μήνυμα το στείλαμε εκεί που πρέπει και με τον τρόπο που πρέπει. Δεν υπάρχουν περιθώρια συζήτησης αν μιλάμε για υποβιβασμό.
Αυτή η εκδοχή είναι εντελώς διαγεγραμμένη από το μυαλό μας, ειδικά με αυτόν τον τρόπο. Το θέμα είναι η διάθεση για ποδόσφαιρο και η τιμή του να αγωνίζεσαι για την φανέλα του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ».

«Το 2007 πέφταμε και τραγουδάγαμε από την κερκίδα (γεγονός που δεν έχει γίνει σε κανένα άλλο γήπεδο) γιατί αποδεχτήκαμε την εκδοχή μιας χαμένης χρονιάς αλλά βλέπαμε παίχτες που μάτωναν για το ΑΣΤΕΡΙ»

«Φτάσαμε στο σημείο να φλερτάρουμε με τον υποβιβασμό και να βλέπουμε παίκτες να φτιάχνουν την φράντζα τους, άλλους παίχτες-ντίβες να βρίζουν τους ηλικιακά μικρότερους, άλλους απτόητους-αναίσθητους -προσβλητικούς ούτε καν να ιδρώνουν. Για να φτάσουμε να διαβάζουμε δημόσια πως ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας δεν νοιώθει και κάποια πίεση με την όλη κατάσταση».

«Αλήθεια τι κάνουν όλοι αυτοί που βρίσκονται στον πάγκο? Οι “από πάνω”…???».

«Επαναπαυτήκατε κύριοι…».

«Στον δεδομένο μισθό και στην ανεκτικότητα που δείχνει ο κόσμος της ομάδας λόγω της αγάπης που έχει για αυτήν. Γιατί 15 χρόνια τώρα δεν έχει ανοίξει ρουθούνι, δεν έχει γίνει το παραμικρό παρατράγουδο. Μην καταχράζεστε άλλο την τεράστια υπομονή μας που πηγάζει από την ανιδιοτελή αγάπη που έχουμε για τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ».

«Μην μας προκαλείτε άλλο προκειμένου να δείτε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Τιμήστε έστω τα χρήματα που παίρνετε στην ώρα σας, σεβαστείτε την 98χρονη ιστορία του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ, τελειώστε την χρονιά όπως πρέπει και του χρόνου στο καλό. Γιατί από του χρόνου, παρτάλια σαν εσάς και με τέτοιες συμπεριφορές δύσκολα θα υπάρξουν στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ. Αλλάχτε από σήμερα κιόλας την διάθεση, την νοοτροπία και την εικόνα της ομάδας μέσα και έξω απο το γήπεδο».

«Αλλάξτε την συμπεριφορά σας…».

«ΟΛΟΙ, από τα "πάνω" και τον πάγκο μέχρι αυτούς που αγωνίζονται μέσα στις 4 γραμμές. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να είσαι στον ΑΤΡΟΜΗΤΟ και να σαι αδιάφορος... Το Σάββατο θα περιμένουμε όταν γυρίσετε στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ να δούμε ποιες φανέλες είναι ματωμένες και ποιες όχι. Μετά τον λόγο θα τον έχει ο όχλος και όχι ο ένας που σας μίλησε αντιπροσωπευτικά όπως χτες..!!».

«ΥΓ: Ένα μεγάλο μπράβο σε όλο αυτόν τον κόσμο, που με τους δεδομένους περιορισμούς αλλά και τις ιδιαιτερότητες της ημέρας, έκανε τα πάντα για να δώσει δύναμη στο club με την παρουσία του. Ήταν πραγματικά πολύ σημαντικό για όσους τρέχουν τον σύνδεσμο να βλέπουν να ενεργοποιείται κόσμος από όλες τις γενιές των FENTAGIN μέχρι και τον πιο απλό φίλαθλο».

«Μείνετε συντονισμένοι, μείνετε ενεργοί και σας εγγυόμαστε πως θα δείτε τον σύνδεσμο πιο ψηλά από ότι τον ονειρευόσαστε. ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ και ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.
FENTAGIN 1980».