Ατρόμητος: «Επίσκεψη» οπαδών στην προπόνηση και σκληρή γλώσσα σε παίκτες και προπονητές

Οπαδοί του Ατρόμητου πήγαν στην προπόνηση της Τετάρτης (14/4) και τα έψαλλαν σε παίκτες και προπονητές για την κακή εικόνα της ομάδας τους τελευταίους μήνες.

Ατρόμητος: «Επίσκεψη» οπαδών στην προπόνηση και σκληρή γλώσσα σε παίκτες και προπονητές

Περίπου 300 οργανωμένοι οπαδοί του Ατρόμητου τα έψαλλαν σε Σάββα Παντελίδη και Νίκο Λαζαρίδη, χωρίς ωστόσο να ξεφύγει η κατάσταση. Έφεραν άπαντες προ των ευθυνών τους, καθώς οι Περιστεριώτες μπήκαν σε μπελάδες μετά τα τελευταία αποτελέσματα!

«Τι πράγματα είναι αυτά; Είναι εικόνα αυτή; Φτάσαμε να μιλάμε για το αν θα πέσουμε τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος. Παίζετε με τα νεύρα μας φέτος. Εσύ Σάββα τι δηλώσεις ήταν αυτές που έκανες στο ματς με την Λάρισα; Έχεις καταλάβει που βρίσκεσαι και λες ότι δεν έχεις πίεση; Ατομικά το βλέπουμε; Θέλεις να μας δεις από την άλλη πλευρά δηλαδή;», ανέφεραν στον Παντελίδη και στη συνέχεια απευθυνόμενοι στον Νίκο Λαζαρίδη, του είπαν: «Έχετε μαζέψει δέκα τσουτσέκια και έχουν κάνει την ομάδα άνω κάτω. Εντάξει το καταλαβαίνουμε μια χρονιά να είναι αποτυχημένη. Αλλά να μιλάμε για 6η, 7η, 8η θέση όχι να κινδυνεύουμε με υποβιβασμό. Δεν θα ανεχτούμε άλλη αδιαφορία, θα ματώνετε την φανέλα. Θα περιμένουμε να δούμε βελτίωση στο ματς με τον ΟΦΗ, ειδάλλως την επόμενη εβδομάδα θα τα ξαναπούμε».

Ακολούθως οι οπαδοί του Ατρομήτου αποχώρησαν τονίζοντας ότι δεν θέλουν να ακούσουν αντίλογο.