Στέψη κόντρα στον «αιώνιο» και πασίγιο με τον ΠΑΟΚ του Γκαρσία !

Ούτε...παραγγελία να το είχαν κάνει οι φίλοι του Ολυμπιακού. Στέψη και μαθηματικά και με ανατροπή κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκό και ματς με τον ΠΑΟΚ του Πάμπλο Γκαρσία την επόμενη αγωνιστική να υποδέχεται τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ 2020-21.  

Στέψη κόντρα στον «αιώνιο» και πασίγιο με τον ΠΑΟΚ του Γκαρσία !

Η καλύτερη, με διαφορά, ομάδα της χώρας, από την Κυριακή (11/4) το βράδυ πανηγυρίζει έναν ακόμη πρωτάθλημα και φυσικά έχει βάλει...πλώρη για ακόμη ένα νταμπλ! Η χρονιά δεν έχει τελειώσει για την «ερυθρόλευκη» αρμάδα.

Ο Θρύλος του Πέδρο Μαρτίνς εξασφάλισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα – το 46ο για όσους έχουν χάσει το μέτρημα – απέναντι μάλιστα στον αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκό που μπορεί να προηγήθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από το πουθενά αλλά στο τέλος, υποκλίθηκε στην καλύτερη ομάδα της χώρας τον Ολυμπιακό που ανέτρεψε το σκορ και έβαλε στο σακούλι το «τρίποντο» που ήθελε για να πάει και μαθηματικά και το φετινό πρωτάθλημα.

Αλήθεια, ούτε παραγγελία να το είχαν κάνει οι φίλοι του Ολυμπιακού. Πρωτάθλημα και μαθηματικά κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο – δυστυχώς στο άδειο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» - και επόμενη αγωνιστική στα πλέι οφ; Με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Τον ΠΑΟΚ του Πάμπλο Γκαρσία που έκανε λόγο για ισάξιες ομάδες πριν από λίγο καιρό και οι παίκτες του είναι πίσω 25 ολόκληρους βαθμούς κι ακόμη δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του και ο Ουρουγουανός φυσικά που θα πρέπει την επόμενη εβδομάδα, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο, να κάνουν το καθιερωμένο «πασίγιο» και με το χειροκρότημα τους να επιβραβεύσουν τους «ερυθρόλευκους».

Με διαφορά την καλύτερη ομάδα στη χώρα. Τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.