Η... μπογιά του Μοχάμεντ Ντρέγκερ περνάει ακόμη στην Γερμανία

Πολύ πιθανό είναι ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι και στην Γερμανία τον περιμένουν με ανοικτές αγκάλες.

Η... μπογιά του Μοχάμεντ Ντρέγκερ περνάει ακόμη στην Γερμανία

Οι αποφάσεις έχουν παρθεί από πλευράς Μαρτίνς σε ό,τι έχει να κάνει με το δεξί άκρο της άμυνας. Ο Κένι Λαλά θα πάρει τις ευκαιρίες του στην καλοκαιρινή προετοιμασία, από πίσω υπάρχει η λύση του Θανάση Ανδρούτσου και δεν αποκλείεται να αποκτηθεί ακόμη ένας δεξιός μπακ.

Όπως αντιλαμβάνεστε, ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ δεν βρίσκεται στο «κάδρο». Τουλάχιστον με βάση όλα όσα έχει δείξει ο Μαρτίνς το τελευταίο τρίμηνο, ο Τυνησιογερμανός μπακ μοιάζει να μην έχει μέλλον στον Ολυμπιακό.

Βέβαια, θα πρέπει να γνωρίζετε το εξής: Αν αποχωρήσει ο Ντρέγκερ από το λιμάνι το προσεχές καλοκαίρι, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Γερμανία.

Η... μπογιά του περνάει ακόμη στα «στέκια» της Bundesliga. Άλλωστε πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γερμανία, στην Φράιμπουργκ έχει περάσει σχεδόν όλη του την ποδοσφαιρική ζωή (με έναν χρόνο διάλειμμα στην Πάντερμπορν) και η παρουσία του στην Εθνική ομάδα της Τυνησίας σε συνδυασμό με τα τέρματα που πετυχαίνει, φτάνουν και περισσεύουν για να βρει ανοικτές πόρτες στη δεύτερη πατρίδα του.

Ο Ντρέγκερ τη φετινή σεζόν έχει μόλις 8 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού και είδε το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου να τον... προσπερνάει στην ιεραρχία των δεξιών μπακ ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο οποίος κατ’ ανάγκη πέρασε στο δεξί άκρο της άμυνας.

Να θυμίσουμε ότι ο 24χρονος Γερμανοαφρικανός μπακ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2024.