ΑΕΚ: Τι είπε ο Μάνταλος στον Μελισσανίδη για το συμβάν με τους οπαδούς

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος μίλησε στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Τα όσα υποστήριξε ο κάπτεν της ομάδας για το θέμα με τους οπαδούς που μπήκαν στο γήπεδο και τα...έχωσαν στους παίκτες.

ΑΕΚ: Τι είπε ο Μάνταλος στον Μελισσανίδη για το συμβάν με τους οπαδούς

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν πυρ και μανία με το θέαμα οπαδών να τα...ψέλνουν στους παίκτες της ΑΕΚ μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό και εκείνοι να τους ακούνε και να μην μπορούν να πάνε στα αποδυτήρια.

Στο συγκεκριμένο ζήτημα αναφέρθηκε και στην έντονη ομιλία του προς τους παίκτες στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η ομάδα, χαρακτηρίζοντας το όλο σκηνικό «ανεπίτρεπτο για την ΑΕΚ». Μάλιστα ο Μελισσανίδης μεταξύ άλλων ανέφερε για το συγκεκριμένο θέμα στους παίκτες της ομάδας: «Στην ΑΕΚ αυτά τα πράγματα είναι αδιανόητο να συμβαίνουν».

Μελισσανίδης σε παίκτες: «Το καλοκαίρι θα αλλάξουν όλα, είστε ξεφτίλες»

Ωστόσο σε εκείνο το σημείο την ευθύνη ανέλαβε προσωπικά ο αρχηγός της ομάδας της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος είπε στο αφεντικό της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη ότι όταν τους φώναξαν από την εξέδρα οι οπαδοί «θέλουμε να σας μιλήσουμε μόνο», έδωσαν οι παίκτες το «πράσινο φως», προκειμένου να κατέβουν ένας-δύο να τους μιλήσουν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό. «Αυτό δεν έπρεπε να γίνει», είπε και πάλι ο Μελισσανίδης, επιμένοντας πως ήταν πολύ κακό για την εικόνα της ΑΕΚ.