Μελισσανίδης σε παίκτες: «Το καλοκαίρι θα αλλάξουν όλα, είστε ξεφτίλες»

Σαρωτικές αλλαγές προανήγγειλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά τη βαριά ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό με 5-1.

Μελισσανίδης σε παίκτες: «Το καλοκαίρι θα αλλάξουν όλα, είστε ξεφτίλες»

Με σκληρά λόγια μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης έπειτα από την ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό με 5-1.

Μένει στην ΑΕΚ ο Χιμένεθ

Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για την εικόνα της ομάδας, ενώ τόνισε πως θα προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σαράντα χρόνια είχε το κλαμπ να υποστεί τέτοια ντροπή. Αυτή τη ρετσινιά θα την κουβαλάτε μια ζωή. Και να ξέρετε ότι την όποια αξία έχετε σαν παίκτες την παίρνετε επειδή φοράτε αυτό το σήμα.

Είναι τεράστια ντροπή αυτό που έγινε, είστε ξεφτίλες!

Θέλω επίσης να σας πω ότι αυτό που έγινε χθες με τους οπαδούς που μπήκαν μέσα στο γήπεδο είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο να συμβαίνει στην ΑΕΚ. Με αυτό είμαι έξαλλος!

Ο πρώτος φυσικά που φταίει για όλο αυτό είμαι εγώ. Γνωρίζω πολύ καλά όλα τα λάθη που έχουν γίνει και θα τα διορθώσω άμεσα. Θα τα αλλάξω όλα για να ξαναγίνει η ΑΕΚ πρώτη και αν χρειαστεί θα σας αλλάξω και όλους! Δεν θα μείνει τίποτα ίδιο, καταλάβετέ το. Το καλοκαίρι θα αλλάξουν όλα! Απομένουν δέκα ματς.

Οι μόνοι που μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση είστε εσείς. Στο χέρι σας είναι! Περιμένω να δω! Μόνο όποιος αξίζει πραγματικά και έχει ψυχή, θα μείνει στην ΑΕΚ.
Προπονητής σας είναι ο Μανόλο και θα συνεχίσει αν και διαφωνώ και τα λέω εδώ μπροστά του με δημόσιες τοποθετήσεις που έχει κάνει για τους παίκτες. Ό,τι έχουμε να πούμε να το λέμε εδώ μέσα!

Εγώ τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει. Και γνωρίζω καλά ποιοι εδώ μέσα έχουν ψυχή και ποιοι όχι και ποιοι αξίζει να φοράνε αυτή τη φανέλα».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας