Για αυτό επέλεξε τον Ολυμπιακό ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Στις 25 Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Λίγους μήνες μετά όλοι κατάλαβαν γιατί ο έμπειρος αμυντικός αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στον κορυφαίο Σύλλογο της χώρας.

Για αυτό επέλεξε τον Ολυμπιακό ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Δεν χρειάστηκαν παρά 2,5 μήνες για να καταλάβουν ακόμη και οι...αιώνιοι αμφισβητίες, γιατί ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα, μόνο για να αγωνιστεί στην καλύτερη ομάδα της χώρας. Τον Ολυμπιακό.

Την ομάδα που έχει... ξεφύγει και δεν μιλάμε μόνο βαθμολογικά. Είναι η ομάδα που έχει πλάνο, ξέρει τι θέλει και προσπαθεί χρόνο με τον χρόνο να εξελίσσεται για να κάνει το βήμα παραπάνω και στην Ευρώπη.

Αυτό ακριβώς είδε και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος πήρε την απόφαση να γυρίσει στην Ελλάδα και να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο έμπειρος αμυντικός σε λίγες μέρες θα κατακτήσει και μαθηματικά το πρώτο του πρωτάθλημα στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό φυσικά, ενώ διεκδικεί και το πρώτο του Κύπελλο. Μέσα σε λίγους μήνες δηλαδή μπορεί να κάνει το νταμπλ!

Τι θα γινόταν εάν αποφάσιζε τον χειμώνα να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ; Θα καθόταν το βράδυ της Κυριακής (4/4)...προσοχή μπροστά στους οργανωμένους οπαδούς και θα προσπαθούσε να δώσει εξηγήσεις, λες και οι παίκτες είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για την εικόνα της ομάδας!

Στην απόφαση λοιπόν ενός ποδοσφαιριστή, πρέπει όλοι να καταλάβουν πως δεν μετράνε μόνο τα χρήματα αλλά και το περιβάλλον που θα βρουν για να εργαστούν.

Ξέρουν οι παίκτες. «Μυρίζονται» τις καταστάσεις, οι έξυπνοι ποδοσφαιριστές και ο Παπασταθόπουλος είναι ένας από αυτούς.