Playoffs Super League: Δράση σε Λεωφόρο, ΟΑΚΑ και Βικελίδης

Τα ματς Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (4/4, 15:00), Άρης - Αστέρας Τρίπολης (4/4, 17:15) και ΑΕΚ - Ολυμπιακός (4/4, 19:30, LIVE στο fosonline.grπεριλαμβάνει το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των Playoffs της SuperLeague.

Playoffs Super League: Δράση σε Λεωφόρο, ΟΑΚΑ και Βικελίδης

Την Κυριακή 4 Απριλίου διεξάγεται εξ ολοκλήρου η 2η αγωνιστική των Playoffs της Super League με τρεις αναμετρήσεις.

Στις 15:00 ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Χωρίς Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Αγιούμπ και Βέλεθ η αποστολή των «πρασίνων». Χωρίς τον ανέτοιμο Ενέα Μιχάι ταξίδεψε η ομάδα της Θεσσαλονίκης στην Αθήνα.

Στις 17:15 ο Άρης υποδέχεται στο «Κλ. Βικελίδης» τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κάτσε, Ιωάννου, Μπεναλουάν. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι Αρκάδες.

Τέλος, στις 19:30 (LIVE στο fosonline.gr) ΑΕΚ και Ολυμπιακός έρχονται αντιμέτωποι στο ΟΑΚΑ. Χωρίς τους Μπακάκη, Τσιγρίνσκι, Ραντόνια, Χριστόπουλο, Σάκχοφ και Σιμόες θα παραταχθεί η Ένωση. Εκτός αποστολής για τους Πειραιώτες έμεινε ο Όλεγκ Ρεάμπτσιουκ για λόγους ξεκούρασης, ο τιμωρημένος Κένι Λαλά, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που είναι ανέτοιμος και ο Βασίλης Σουρλής.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League:

Κυριακή 4/4
15:00 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
17:15 Άρης - Αστέρας Τρίπολης
19:30 ΑΕΚ - Ολυμπιακός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ