Το πρώτο κρας τεστ του Ζαγοράκη, η εκλογή CEO.

Για να δούμε τι θα αποφασίσει η... νέα ΕΠΟ στην λογική πρόταση του Ολυμπιακού να γίνει τελικός Κυπέλλου τη δεύτερη μέρα του Πάσχα. Το πρώτο κρας τεστ του Θόδωρου Ζαγοράκη η εκλογή Μπαλωμένου ή Φιλιππούση.

Το πρώτο κρας τεστ του Ζαγοράκη, η εκλογή  CEO.

Για να δούμε τι θα αποφασίσει η... νέα ΕΠΟ στην λογική πρόταση του Ολυμπιακού να γίνει τελικός Κυπέλλου τη δεύτερη μέρα του Πάσχα, προκειμένου να λήξει νωρίτερα η αγωνιστική περίοδος και να κερδίσουν μια εβδομάδα παίκτες και ομάδες. Η πρόταση είναι καθαρά ποδοσφαιρική και τη χαιρετίζουν όλοι οι αθλητές των τεσσάρων ομάδων, γιατί μετά από μια δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας χρειάζονται ξεκούραση. Ιδιαίτερα οι παίκτες του Ολυμπιακού που παίζουν αδιάκοπα όλο τον χρόνο με ελάχιστες ημέρες ανάπαυσης, καθώς τον Αύγουστο αγωνίστηκαν κόντρα στη Γουλβς και σε λίγες ημέρες ξεκίνησαν πρωτάθλημα και προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ.

Το επιτρέπει εξάλλου και η κενή ημερομηνία που την είχαν κρατήσει σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός περνούσε την Άρσεναλ. Οι επιτροπές της ΕΠΟ παραμένουν οι ίδιες, αλλά κάπου πρέπει να ακουστεί και η άποψη του προέδρου Θοδωρή Ζαγοράκη, που σίγουρα θα είναι θετικός στην πρόταση του Ολυμπιακού για το Κύπελλο. Μια διοργάνωση που έχει ευτελιστεί, τόσο με τα επεισόδια μεταξύ οπαδών ΑΕΚ και ΠΑΟΚ όσο και με τις συνεχείς αναβολές του περσινού τελικού Ολυμπιακός - ΑΕΚ, που έγινε με τον Τοροσίδη να βάζει τα ποδοσφαιρικά του γιατί ήθελαν τον Ολυμπιακό χωρίς τους νεοαποκτηθέντες παίκτες.

Το κρας τεστ βέβαια στην ΕΠΟ είναι η ψηφοφορία για τη θέση του CEO, που τη διεκδικούν ο Ιάκωβος Φιλιππούσης της περασμένης διοίκησης και η Αθηνά Μπαλωμένου, επιλογή του Ζαγοράκη, που σημειωτέον δεν έχει κανέναν δικό του σύμβουλο, αφού καταποντίστηκαν οι συμπαίκτες του και ψηφίστηκαν οι... καφετζήδες(τρεις ιδιοκτήτες καφετεριών) της προηγούμενης κατάστασης. Θα αφήσουν όμως να ηττηθεί ο Ζαγοράκης στην πρώτη κρίσιμη ψηφοφορία και να θεωρηθεί ήττα του ΠΑΟΚ; Υπάρχει και η μεσοβέζικη λύση. Να πάρει τώρα τη θέση η Μπαλωμένου και μετά τη γενική συνέλευση, που θα ανοίξουν άλλες δύο θέσεις, να τακτοποιηθεί και ο Φιλιππούσης.