Επίσημο: Ο Γκρίλο έναν ακόμη χρόνο στον Βόλο

Μία ακόμη ανανέωση για την ομάδα του Βόλου που προχωράει τον σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Φαούστο Γκρίλο συμφώνησε και ανανέωσε μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Επίσημο: Ο Γκρίλο έναν ακόμη χρόνο στον Βόλο

Κάτοικος Βόλου θα είναι μέχρι και το καλοκαίρι του 2022 ο Φαούστο Γκρίλο. Ο αμυντικός της ομάδας της Μαγνησίας συμφώνησε με τη διοίκηση και ανανέωσε τη συνεργασία του με την ΠΑΕ για έναν χρόνο.

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Αργεντίνο αμυντικό Φαούστο Γκρίλο για έναν ακόμη χρόνο», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος για τον Αργεντινό αμυντικό, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει και στο κέντρο της άμυνας αλλά και ως αριστερός ακραίος αμυντικός, στα παιχνίδια όπου ο εξαιρετικός Φεράρι – επίσης έχει ανανεώσει – δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Ο Γκρίλο, ο οποίος αγωνίζεται τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στη θέση του αριστερού ακραίου αμυντικού, αποκτήθηκε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο 27χρονος Αργεντινός έχει φορέσει τη φανέλα της Βελέζ Σάρσφιλντ (Α’ κατηγορία Αργεντινής) από το 2013 έως το 2018 έχοντας 47 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν ιταλική Τραπάνι (Β’ Ιταλίας) έχοντας 23 συμμετοχές και 1 τέρμα.

Θυμίζουμε πως ο Βόλος όπως αναφέραμε και παραπάνω έχει ανανεώσει με τον Φεράρι αλλά και τους Μήτογλου, Νίνη, Τσοκάνη και φυσικά έπεται συνέχεια.