Βόλος: «Έδεσε» Φεράρι, Μήτογλου

Η ΠΑΕ Βόλος...έδεσε τους Φεράρι, Μήτογλου. Ο πρώτος υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και ο δεύτερος μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Βόλος: «Έδεσε» Φεράρι, Μήτογλου

Νέο συμβόλαιο υπέγραψαν οι Φεράρι, Μήτογλου με την ομάδα του Βόλου.

Η θεσσαλική ΠΑΕ επέκτεινε τη συνεργασία της με τον Φράνκο Φεράρι μέχρι το 2023 και με τον Γεράσιμο Μήτογλου μέχρι το 2024.

«H ΠΑΕ Βόλος, έχοντας ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ανακοινώνει την επέκταση των συμβολαίων του Φράνκο Φεράρι και του Γεράσιμου Μήτογλου.

Ο Φράνκο Φεράρι ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ ο Γεράσιμος Μήτογλου επέκτεινε το συμβόλαιό του για 3 χρόνια και συγκεκριμένα μέχρι το μέχρι το καλοκαίρι του 2024» αναφέρει στην ενημέρωσή της η διοίκηση του Βόλου για δυο παίκτες που είναι στις πρώτες επιλογές του Άνχελ Λόπεθ.

Ο Φεράρι αποκτήθηκε πέρσι και έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις. Μάλιστα ο αριστερός ακραίος μπακ είχε ακουστεί και για τον ΠΑΟΚ, μετά την αποχώρηση του Γιαννούλη αλλά τελικά παρέμεινε στην ομάδα του Βόλου και υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι και το 2023.

Έτσι δεν υπάρχει περίπτωση το καλοκαίρι να χαθεί ο παίκτης ως ελεύθερος αφού ακόμη κι αν έρθει πρόταση, τότε θα πρέπει να ικανοποιηθεί και η ΠΑΕ Βόλος.

Όσον αφορά τον Μήτογλου, αδερφός του μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, φέτος έχει πάρει ευκαιρίες από τον κόουτς και είναι εξαιρετικός στο κέντρο της άμυνας.