ΟΦΗ: Ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Στάικος

Οι φόβοι δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν για τον μέσο του ΟΦΗ, Πασχάλη Στάικο. Οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού.

ΟΦΗ: Ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Στάικος

Ο Πασχάλης Στάικος θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δυστυχώς οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και ο άσος της ομάδας του Ηρακλείου υπέστη ολική πρόσθιου χιαστού.

«Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Πασχάλης Στάικος, αποχώρησε το πρωί από την προπόνηση με έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο του δεξιού ποδιού και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Εντός της εβδομάδας θα υποβληθεί σε εγχείρηση από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ για τον Πασχάλη Στάικο, ο οποίος τραυματίστηκε στη σημερινή (30/3) προπόνηση.

ΟΦΗ: Τέλος η σεζόν για τον Καστάνιος

Στον ΟΦΗ τον τελευταίο έναν χρόνο συνολικά πέντε ποδοσφαιριστές μαζί με τον Πασχάλη Στάικο έχουν υποστεί ρήξη χιαστού. Τον τελευταίο έναν χρόνο για μεγάλο χρονικό διάστημα η ομάδα του Ηρακλείου έχει χάσει τους Τσιλιανίδη, Βαζ, Φερέιρα και Ναμπί.

Από εκεί και πέρα εκτός μέχρι το τέλος είναι σίγουρα και Καστάνιος, ο οποίος υπέστη θλάση β’ βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 4-6 εβδομάδες. Τα πλέι άουτ ολοκληρώνονται στα μέσα Μαΐου και έτσι ο Ολλανδός φορ δεν θα προλάβει άλλα ματς τη φετινή αγωνιστική περίοδο.