ΟΦΗ: Τέλος η σεζόν για τον Καστάνιος

Ο επιθετικός του ΟΦΗ, Λουκ Καστάνιος τέθηκε νοκ άουτ για τα επόμενα ματς των πλέι άουτ. Οι εξετάσεις έδειξαν θλάση β’ βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους του αριστερού ποδιού.

ΟΦΗ: Τέλος η σεζόν για τον Καστάνιος

Τέλος η σεζόν για τον Λουκ Καστάνιος. Ο Ολλανδός επιθετικός ήρθε το χειμώνα για να βοηθήσει την ομάδα του Ηρακλείου αλλά ταλαιπωρήθηκε από προβλήματα. Το τελευταίο μάλιστα τον αφήνει εκτός για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες. Γίνεται λοιπόν αντιληπτό πως ο Νίκος Νιόπλιας τον χάνει για τα τελευταία έξι παιχνίδια των πλέι άουτ αφού λόγω της θλάσης πολύ δύσκολα θα προλάβει ακόμη και τα ένα δύο τελευταία ματς της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

O Πασχάλης Στάικος τραυματίστηκε στην προπόνηση και σήμερα (30/3) θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να φανεί αν όντως το πρόβλημα είναι σοβαρό ή όχι. Eάν επιβεβαιωθούν τα χειρότερα για τον Στάικο, θα πρόκειται για τον πέμπτο ποδοσφαιριστή μετά τους Τσιλιανίδη, Φερέιρα, Βαζ, Ναμπί που έχει υποστεί ρήξη χιαστού!

«Με (δυσάρεστα) απρόοπτα, αλλά και επιστροφές στη δράση “σημαδεύτηκε” η προπόνηση της ομάδας μας που έγινε το πρωί της Τρίτης (30/3) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Ο Νίκος Νιόπλιας από τη μία είδε με ικανοποίηση τους Juan Neira και Vahid Selimovic να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα με τους συμπαίκτες τους, αλλά από την άλλη οι έντονες ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στο γόνατο του δεξιού ποδιού ο Πασχάλης Στάικος, προβλημάτισαν ιδιαίτερα τον Έλληνα τεχνικό. Ο νεαρός μέσος αποχώρησε από την προπόνηση και εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί η έκταση του προβλήματος.

Την ίδια στιγμή έγινε γνωστό το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε χθες (29/3) ο Luc Castaignos, και προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους του αριστερού ποδιού.

Ο Jonathan De Guzman και ο Απόστολος Γιάννου ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Οι Κώστας Γιαννούλης, Δημήτρης Σωτηρίου, Κοσμάς Τσιλιανίδης και Adil Nabi έκαναν θεραπεία.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης και αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (31/3), στις 11:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ.