Ψηλά στη λίστα του Φερνάντο Σάντος ο Σεμέδο για το Euro

Τι αναφέρουν στην Ιβηρική με αφορμή τον αποκλεισμό του Σεμέδο από τα ματς της Πορτογαλίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ, αλλά και για τη θέση που αναμένεται να έχει στα τελικά του Euro!

Ψηλά στη λίστα του Φερνάντο Σάντος ο Σεμέδο για το Euro

Ο Ρούμπεν Σεμέδο δεν πήγε στην Εθνική Πορτογαλίας για τα ματς του Μαρτίου στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ. Και ο λόγος δεν είχε να κάνει με κάποιο «θέμα» που έχει ο Φερνάντο Σάντος με τον άσο του Ολυμπιακού, αλλά ξεκάθαρα με τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε από το παιχνίδι με τον Βόλο.

Ο Σεμέδο αν ήταν απολύτως υγιής, θα βρισκόταν κανονικότατα στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της Πορτογαλίας. Αυτό υποστηρίζουν άλλωστε στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου. Μάλιστα, συμπληρώνουν ότι αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο με τραυματισμό του Σεμέδο έως τον Ιούνιο, τότε θα είναι στην τελική 23άδα για τα τελικά του Euro.

Θα προκαλέσει τεράστια έκπληξη στον πορτογαλικό Τύπο, αν ο στόπερ του Ολυμπιακού μείνει εκτός του κορυφαίου ποδοσφαιρικού τουρνουά του καλοκαιριού.

Ο Σεμέδο από την πλευρά του δεν δείχνει να αγχώνεται. Γνωρίζει πολύ καλά την εκτίμηση που τρέφει προς το πρόσωπό του ο Σάντος και σίγουρα οι συζητήσεις που έχουν κάνει ιδιωτικά, του δίνει τη δυνατότητα να πιστεύει ακράδαντα ότι δεν θα υπάρξει θέμα αποκλεισμού του από τα τελικά του Euro.

Φυσικά ο Πορτογάλος στόπερ ξέρει πολύ καλά ότι τίποτα δεν θα του χαριστεί, αν δεν είναι ο εαυτός του έως το τέλος της σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Για αυτό το λόγο ανυπομονεί για το ματς της Κυριακής (4/4) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Επέστρεψε πολύ νωρίτερα από τον τραυματισμό του και ελπίζει ότι θα βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Μαρτίνς κόντρα στην «Ένωση».