Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1: Τέλος στο σερί του Αστέρα (highlights)

Ο ιδιαίτερα φορμαρισμένος ΠΑΣ Γιάννινα υποχρέωσε τον Αστέρα Τρίπολης (0-1) στην πρώτη ήττα, έπειτα από σερί δέκα αγώνων

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1: Τέλος στο σερί του Αστέρα (highlights)

Με φόρα από τις πρόσφατες επιτυχίες πήγε ο ΠΑΣ στην Τρίπολη και έσπασε το αήττητο σερί δέκα αγώνων των Αρκάδων (0-1). Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη έπαιξε φουλ επίθεση, είχε δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο με τον Παμλίδη στο 14’ και τον Ελευθεριάδη στο 24’ και πήρε την νίκη στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας ήταν μουδιασμένος στο πρώτο 45λεπτο, ανέβασε ρυθμούς στην επανάληψη και είχε με τη σειρά του δοκάρι με τον Φερνάντεθ στο 46’. Σε ένα ματς ωστόσο που δεν έπιασε απόδοση προηγούμενων εμφανίσεων υπέστη την ήττα από τον ποιοτικό ΠΑΣ και μπαίνει στη μάχη των πλέι οφ από την έκτη θέση.

ΤΟ ΓΚΟΛ

85’: Ο Μιλιντσεάνου έκανε τη σέντρα, ο Τσιφτσής απομάκρυνε με γροθιές προ του Παμλίδη και ο Μπρένερ από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-1).

Η μικρογραφία

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1
Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
Σκόρερ: 85' Μπρένερ
Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)
Κίτρινες: Εραμούσπε, Μπέλοκ

Οι συνθέσεις
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καστάνιο, Κώτσιρας, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Κανελλόπουλος (67’ Μπέλοκ), Σίτο (80’ Τιλικα), Κρέσπι (67’ Ριέρα), Φερνάντεθ, ΑλίΜπαμπά (80’ Τζίμας-88' Μπόρχα).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πέερσμαν, Εραμούσπε, Κάργας, Λιάσος (58’ Μπρένερ), Ντομίνγκεθ, Καρτάλης, Παμλίδης (88' Παντελάκης), Μιλιντσεάνου, Ελευθεριάδης (81’ Νάουμετς).