Ο Ντρέγκερ για το χρόνο συμμετοχής του στον Ολυμπιακό, την Άρσεναλ και την ΑΕΛ

Με δηλώσεις του στη NOVA ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ αναφέρθηκε στο ματς με την ΑΕΛ, στη ρεβάνς με την Άρσεναλ αλλά και στο χρόνο συμμετοχής του με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Ο Ντρέγκερ για το χρόνο συμμετοχής του στον Ολυμπιακό, την Άρσεναλ και την ΑΕΛ

Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη NOVA στο γεγονός πως δεν έχει πάρει ακόμα πολύτιμο χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό.

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν είναι δική του απόφαση αλλά του προπονητή σχολιάζοντας μεταξύ άλλων και το παιχνίδι με την Άρσεναλ.

Παράλληλα έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ στο «Αλκαζάρ» στις 19:00 για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ματς με την Άρσεναλ: «Είναι δύσκολο να εξηγήσεις τι έγινε, δεν δείξαμε άσχημο πρόσωπο ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλο γκολ. Πιέσαμε τον αντίπαλο και θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι».

Για τη ρεβάνς: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει κάτι η πρόκριση κρίνεται σε δύο παιχνίδια. Οι συνθήκες δεν είναι υπέρ μας αλλά ακόμα μπορούμε να αλλάξουμε τη ροή των πραγμάτων. Το πλεονέκτημα της έδρας δεν υπάρχει λόγω του κορονοϊού επομένως όλα μπορούν να συμβούν. Από την πλευρά μας θα πάμε καλά προετοιμασμένοι».

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ: «Μπορεί να χρειάζονται βαθμούς αλλά και εμείς τους θέλουμε γιατί πάντα πηγαίνουμε για τους τρεις βαθμούς. Θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές επομένως πάμε για τη νίκη».

Για το χρόνο συμμετοχής του: «Δεν είναι δική μου απόφαση αλλά του προπονητή το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δουλεύω στην προπόνηση. Πρέπει να κάνω τα πάντα για να βοηθάω την ομάδα ακόμα και όταν δεν παίζω. Αφήνω τον εγωισμό μου στην άκρη και δεν δημιουργώ προβλήματα στα αποδυτήρια επειδή δεν παίζω. Όταν τελειώσει η σεζόν τότε μπορούμε να συζητήσουμε για το τι μπορεί να συμβεί. Είμαι ευτυχισμένος εδώ και νιώθω πως πρέπει να συνεισφέρω στην ομάδα».