ΠΑΟΚ-Άρης 2-2: Γκαρσία: «Μας κόστισε το πρώτο ημίχρονο» (vid)

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Άρη και για το γεγονός ότι η ομάδα του πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο.

ΠΑΟΚ-Άρης 2-2: Γκαρσία: «Μας κόστισε το πρώτο ημίχρονο» (vid)

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε στο φινάλε αγώνα με τον Άρη να σώσει το βαθμό και να αποφύγει την ήττα από τον "αιώνιο" αντίπαλο του στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Ο Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι η ομάδα του πλήρωσε ακριβά το κακό πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε:

Για το παιχνίδι: Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε προβλήματα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και δεν μπορέσαμε να το ελέγξουμε. Ξέραμε ότι είχαν μία γρήγορη τριάδα μπροστά και προσπαθήσαμε να τους περιορίσουμε. Δυστυχώς ο Τζόλης αντιμετώπισε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και δεν μπορέσαμε να τον έχουμε. Αναγκαστικά τραβήξαμε τον Ουάρντα στα πλάγια και ουσιαστικά τον θυσιάσαμε. Ο Καγκάβα πήρε την ευκαιρία να αγωνιστεί και ουσιαστικά μας κόστισε το πρώτο ημίχρονο.

Για το αν θα ξεκινούσε όπως στο β' μέρος: Είναι εύκολο να μιλάμε κατόπιν εορτής για το τι θα μπορούσε να συμβεί. Μας βοήθησε ότι στο δεύτερο ημίχρονο αγωνιστήκαμε με δύο επιθετικούς. Η ευθύνη είναι δικιά μου γιατί εγώ επιλέγω ποιοι θα αγωνιστούν. Η ομάδα ήταν πολύ καλή με δύο επιθετικούς.

Για τη δουλειά: Νομίζω ότι οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν καλά. Ξέρουμε πολύ καλά το ρόστερ της ομάδας που έχει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Εγώ είμαι ικανοποιημένος με κάποιους από αυτούς όπως ο Τσιγάρας που δείχνει ότι δεν του είναι βάρος να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Αυτός είναι ένα καλό παράδειγμα και για τους υπόλοιπους. Όσον αφορά στο πρωτάθλημα απομένουν αρκετά παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το μάξιμουμ και να δώσουμε στους ποδοσφαιριστές να καταλάβουν σε ποια ομάδα βρίσκονται.

Για τον Παναθηναϊκό: Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την ομάδα και να έχουμε μέσα ποδοσφαιριστές που έχουν θέληση για τη νίκη. δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τώρα ποιος θα μείνει και ποιος όχι. Είναι δύσκολο να είσαι 100% συγκεντρωμένος όταν σε απασχολούν διάφορα θέματα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν προσπαθήσαμε. Σίγουρα στον ΠΑΟΚ χρειάζεται να δώσεις το κάτι παραπάνω και αυτό είναι κάτι που δεν αγοράζεται ή το έχεις ή όχι.