Χόρχε Μπάριος για Γκαρσία: «Είναι σαν αδερφός μου, είμαι φίλαθλος του Πάμπλο, θέλει το πρωτάθλημα»

Ο Ουρουγουανός τεχνικός Χόρχε Μπάριος, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, μίλησε για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία.

Χόρχε Μπάριος για Γκαρσία: «Είναι σαν αδερφός μου, είμαι φίλαθλος του Πάμπλο, θέλει το πρωτάθλημα»

Ο Ουρουγουανός τεχνικός μίλησε για τη φιλία του με τον Πάμπλο Γκαρσία και τις μεταγραφές που θέλει ο ΠΑΟΚ ώστε να επιστρέψει με αξιώσεις στη διεκδίκηση τίτλων.

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Χόρχε Μπάριος.

Για το αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μεταγραφές: «Ο κ. Σαββίδης είναι έμπειρος από το ποδόσφαιρο αλλά για να μιλάει με καλούς λατινοαμερικανούς ποδοσφαιριστές πρέπει να δώσει λεφτά. Πρέπει να πάρει παίκτες για να πάρει τίτλους. Ο Πάμπλο κάνει ό,τι μπορεί, χρειάζεται χρόνο. Ο ΠΑΟΚ έχει μια 11δα αλλά δεν μπορεί να κάνει πολλές αλλαγές. Έχει 2-3 παιδιά που βάζουν γκολ, έχει ποδοσφαιριστές από όλο τον κόσμο».

Για το πρόβλημα στην άμυνα: «Ναι, αυτό πάντα ο προπονητής το βλέπει και δουλεύει. Ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα, και το κέντρο χρειάζεται καλούς παίκτες αλλά και 2-3 ακόμη παίκτες για να έχει εναλλακτικές».

Αν μιλάει στο τηλέφωνο με τον Πάμπλο Γκαρσία: «Είμαστε φίλοι, είναι σαν αδερφός μου. Τα λέμε στο τηλέφωνο. Είμαι φίλαθλος του Πάμπλο. Θέλει να κάνει μια καινούρια ομάδα στο στυλ που του αρέσει».

Ήταν στενοχωρημένος ή χαρούμενος: «Μιλάμε χρονιά και ήταν πολύ χαρούμενος που δουλεύει στον ΠΑΟΚ. Όπως κι εγώ στη Γουόντερερς που είναι και αυτή ασπρόμαυρη. Θέλει να πάρει το πρωτάθλημα, νομίζω ότι είναι έτοιμος να γίνει μεγάλος προπονητής. Να πάρει ο ΠΑΟΚ ό,τι χρειάζεται για να γίνει πιο δυνατός. Όχι πολλούς ποδοσφαιριστές αλλά αυτούς για να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ περισσότερο βάθος».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας