Καρυπίδης: «Τόσο πολύ ενοχλεί ο Άρης;»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης μίλησε για τη φετινή πορεία της ομάδας και την κριτική που έχει δεχτεί ο ίδιος.

Καρυπίδης: «Τόσο πολύ ενοχλεί ο Άρης;»

Ο Θόδωρος Καρυπίδης παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΤ-3 και στην εκπομπή ο "Κόσμος των Σπορ". Ένα απόσπασμα των όσων είπε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης προβλήθηκε στην "Αθλητική Κυριακή".

Αρχικά ο Θόδωρος Καρυπίδης αναφέρθηκε στην εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα της Θεσσαλονίκης τη φετινή σεζόν.

«Η ομάδα είναι στη δεύτερη θέση, παίζει πολύ ποδόσφαιρο και γενικώς είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτά που έχουμε πετύχει. Όλες οι ομάδες περνάνε δύσκολα λόγω του COVID (και της απώλειας εσόδων), σίγουρα το πρόβλημα για μας είναι μεγαλύτερο λόγω των παλιών αμαρτιών που κουβαλάει ο σύλλογος. Προσπαθούμε με τις δικές μας δυνάμεις, αλλά καθημερινά φτάνουν προσφυγές από παλιούς ποδοσφαιριστές που λένε ότι αγαπούν τον σύλλογο αλλά τον κυνηγούν με κάθε ευκαιρία».

Επίσης ο ισχυρός άνδρας της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ αναφέρθηκε σε όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα και την κριτική που έχει δεχτεί για την επιχειρηματική του δράση.

«Δεν μπορώ να καταλάβω, τόσο πολύ ενοχλεί ο Άρης; Έχει βρεθεί ψηλά, επιχειρηματικά δε νομίζω ότι έχουμε κάνει κάτι λάθος καθώς οτιδήποτε κάνουμε είναι σύννομο, δεν υπάρχουν παρανομίες ή παρατυπίες, ενώ είμαστε άψογοι σε κάθε συνεργασία. Αυτά που συμβαίνουν μ’ έχουν απογοητεύσει. Δεν γίνεται λόγω του ποδοσφαίρου να δέχεσαι τέτοια μηνύματα από πακιστανικά τηλέφωνα. Τώρα δεν δέχομαι αλλά αυτό που συνέβη δεν είναι ευχάριστο για κανέναν».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας