Τζόλης: «H στιγμή με τον Βιεϊρίνια που δεν θα ξεχάσω ποτέ»

Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή για τους στόχους του, τον Πάμπλο Γκαρσία και το ιδανικό σενάριο για εκείνον όπως είπε να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Τζόλης: «H στιγμή με τον Βιεϊρίνια που δεν θα ξεχάσω ποτέ»

Ο Χρήστος Τζόλης μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον τραυματισμό του: «Ευτυχώς δεν είναι σοβαρό, πιστεύω ότι σε δυο τρεις μέρες θα είμαι καλά και θα μπορέσω να παίξω. Αλλά ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό και απέφυγα τα χειρότερα».

Πώς διαχειρίζεται όλη αυτή τη συζήτηση για το όνομα του: «Χαίρομαι που σας κάνω χαρούμενους. Δεν σκέφτομαι τι συζητούν για μένα απλά θέλω να δουλεύω και να προφέρω στην ομάδα μου. Χαίρομαι γιατί και οπαδοί άλλων ομάδων με σέβονται και μιλούν με καλά λόγια για μένα και αυτό δεν το περίμενα».

Τη συνεργασία του με τον Πάμπλο Γκαρσία: «Στην ακαδημία ήμουν αρκετά χρόνια αλλά με τον κύριο Γκαρσία ήμουν ένα χρόνο στην Κ19. Μου έχει περάσει την νοοτροπία του νικητή και αυτό θέλει να περάσει και στην πρώτη ομάδα. Μου τονίζει πως δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μου αέρα απλά να είμαι αφοσιωμένος στη δουλειά και στο πώς θα βελτιώνομαι καθημερινά».

Τις συμβουλές από τους πιο έμπειρους παίκτες: «Όλοι με έχουν από κοντά. Αρκετοί είναι αυτοί αλλά ο Βαρέλα, ο Βιεϊρίνια και ο Σβαμπ είναι κοντά μου και συνεχώς με συμβουλεύουν».

Το όνειρο του: «Θέλω να κατακτήσω το Κύπελλο. Αυτό με ενδιαφέρει τώρα. Όσο για τα μελλοντικά μου όνειρα δεν θέλω να πω κάτι, ελπίζω απλά να πραγματοποιηθούν».

Αν σκέφτεται μια μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού και σε ποιό Πρωτάθλημα: «Το αγγλικό ποδόσφαιρο μου αρέσει. Είναι πολύ υψηλό το επίπεδο στο αγγλικό Πρωτάθλημα και ακολουθεί για μένα το γερμανικό».

Για το ότι δεν έχει παίξει ακόμη σε γεμάτη Τούμπα: «Στην αρχή ίσως με βοήθησε που παίζαμε χωρίς κόσμο και αναφέρομαι στα περσινά πλέι οφ αφού δεν είχαμε πάει καλά και θα είχα πολύ άγχος. Αλλά τώρα ναι, θα τον ήθελα τον κόσμο δίπλα μας.

Φαντάζομαι τον εαυτό μου να σκοράρει και να πηγαίνω στην κερκίδα. Δυστυχώς αυτό δεν έχει γίνει ακόμη. Θα ήθελα να το κάνω για παράδειγμα στο ματς με την Μπεσίκτας».

Την εποχή που ήταν ball boy: «Πολλές φορές. Αλλά υπήρχαν και φορές που συνόδευσα παίκτη μας στο γήπεδο. Μια φορά με πήρε από το χέρι ο Βιεϊρίνια ήταν σε ματς ευρωπαϊκό και δεν θα το ξεχάσω αυτό...»

Αν θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ μετά από μια σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό: «Θα ήταν το ιδανικό. Εδώ άρχισα και εδώ θέλω να τελειώσω, όπως και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα ήταν το ιδανικό για μένα».