ΠΑΟΚ: Mε Αστέρα Τρίπολης εκτίει ο Σβαμπ τη μια αγωνιστική

Μία ακόμη απουσία για τον ΠΑΟΚ στον αγώνα του Σαββάτου (27/2) με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Ο Σβαμπ συμπλήρωσε κάρτες κόντρα στη Λαμία και δηλώθηκε να εκτίσει ποινή στον αγώνα με τους Αρκάδες.

ΠΑΟΚ: Mε Αστέρα Τρίπολης εκτίει ο Σβαμπ τη μια αγωνιστική

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία θα έχει μία ακόμη απουσία στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» το ερχόμενο Σάββατο (27/2). ΟΟυρουγουανός δεν υπολογίζει και στον Στέφαν Σβαμπ.

Ο Αυστριακός στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με αντίπαλο τη Λαμία στην Τούμπα, αντίκρισε την κίτρινη κάρτα. Ήταν η τέταρτη και έτσι δηλώθηκε να εκτίσει ποινή στον αγώνα που ακολουθεί με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 24η αγωνιστική της Super League.

O Στέφαν Σβαμπ δεν θα είναι η μοναδική απουσία για τον Πάμπλο Γκαρσία και τους συνεργάτες του, λόγω καρτών. Θυμίζουμε πως θα απουσιάσει για ακόμη μία αγωνιστική και ο Ίνγκασον.

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ έλειψε από το παιχνίδι με τη Λαμία λόγω καρτών και αυτή την αγωνιστική με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης θα εκτίσει και τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του. Έτσι θα...καθαρίσει από κάρτες και θα είναι ξανά στα πλάνα του προπονητή του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία για τα δυο τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.