Ολυμπιακός: Αυτή είναι η διάγνωση για Παπασταθόπουλο - Τι γίνεται εν όψει Αϊντχόφεν

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος υπέστη κάκωσηδιάστρεμμα δεξιάς ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης.

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η διάγνωση για Παπασταθόπουλο - Τι γίνεται εν όψει Αϊντχόφεν

Πολλά προβλήματα προκάλεσε στον Ολυμπιακό το ματς με τον Άρη για την 23η αγωνιστική της Super League 1. Η ομάδα του Πειραιά είδε τους Βρουσάι και Παπασταθόπουλο να αποχωρούν τραυματίες και τον Μπρούμα να μένει εκτός πριν τον αγώνα λόγω ενοχλήσεων.

Βρουσάι - Παπασταθόπουλος: Τι λέει ο γιατρός του Ολυμπιακού για τους τραυματισμούς (vid)

Ο Έλληνας στόπερ προχώρησε σε ιατρικές εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν πως έχει υποστεί κάκωση - διάστρεμμα δεξιάς ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης.

Ολυμπιακός-Άρης: Τραυματίστηκε και ο Σωκράτης! (vid)

Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο, η πορεία του θα εκτιμάται μέρα με την ημέρα και πλέον θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να δώσει το παρών στο εκτός έδρας παιχνίδι της Πέμπτης (25/2, 22:00) με την Αϊντχόφεν για τη ρεβάνς της φάσης των «32» του Europa League.

Ολυμπιακός - Άρης 1-1: Με δεμένο ώμο ο Παπασταθόπουλος (vid)

Ο Παπασταθόπουλος έχει ήδη ξεκινήσει θεραπείες και ο Πέδρο Μαρτίνς θα τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για το ματς με τους Ολλανδούς γι' αυτό δεν αποκλείεται να τον συμπεριλάβει και στην αποστολή. Όσον αφορά τον Μπρούμα υπολογίζεται κανονικά από τον Πορτογάλο προπονητή.