Βρουσάι - Παπασταθόπουλος: Τι λέει ο γιατρός του Ολυμπιακού για τους τραυματισμούς (vid)

Ο επικεφαλής γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος μίλησε για τον Μάριο Βρουσάι και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Οι τραυματισμοί τους και οι πιθανότητες εν όψει Αϊντχόφεν.

Βρουσάι - Παπασταθόπουλος: Τι λέει ο γιατρός του Ολυμπιακού για τους τραυματισμούς (vid)

Μάριος Βρουσάι και Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποχώρησαν με σοβαρά προβλήματα τραυματισμών από τον αγώνα Ολυμπιακός - Άρης. Ο επικεφαλής γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος μίλησε για τους τραυματισμούς των δύο ποδοσφαιριστών χωρίς να κρύβει την ανησυχία του.

Μιλώντας στην κάμερα του Mega τόνισε ότι δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του Βρουσάι στον αγώνα με την Αϊντχόφεν, ενώ δεν θέλησε να κάνει εκτίμηση για τη συμμετοχή του Παπασταθόπουλου στην ίδια αναμέτρηση.

Για τον Μάριο Βρουσάι, ο κ. Θέος, είπε: «Μια βλαισή παραμόρφωση στο δεξί του γόνατο. Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι έχει μια τραυματική ρήξη του έσω πλάγιου συνδέσμου και ίσως και μια διάταση του προσθίου χιαστού. Θα υποβληθεί στον απαραίτητο απεικονιστικό έλεγχο, σε μαγνητική τομογραφία, για να μπορεί να τεθεί και πλήρως η διάγνωση. Στο παιχνίδι της Πέμπτης δεν μπορεί να συμμετέχει».

Για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, τόνισε: «Δέχθηκε από συμπαίκτη του, από τον Σεμέδο, σε μια αναταραχή που έγινε, σε μία δύσκολη φάση στο τέρμα μας στο πρώτο ημίχρονο, ένα χτύπημα στην κάτω γνάθο. Αυτό είχε σαν συνέπεια να χάσει λίγο τις αισθήσεις του και πέφτοντας κάτω χτύπησε και τη δεξιά άκρου μυοκλειδική άρθρωση, δηλαδή τον δεξιό του ώμο. Άρα, έχει μία ευαισθησία στη δεξιά ακραιομυοκλειδική, είχε ένα θλαστικό στο κάτω χείλος, έγινε συρραφή, ακινητοποιήθηκε, θα δούμε και αυτόν αύριο (σ.σ. σήμερα) αφού υποβληθεί στις απαραίτητες απεικονιστικές εξετάσεις για την περαιτέρω πορεία του. Δεν μπορώ να απαντήσω για την Ολλανδία ακόμη, βέβαια δεν είναι σοβαρή η κάκωση, συγκριτικά με αυτή του Μάριου, οπότε αύριο θα μπορούμε να δώσουμε μια τελική εικόνα και να έχουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα».