Ολυμπιακός-Άρης: Τραυματίστηκε και ο Σωκράτης! (vid)

Στο παιχνίδι με τον Άρη ο Ολυμπιακός έχασε και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος χτύπησε στον δεξιό του ώμο.

Ολυμπιακός-Άρης: Τραυματίστηκε και ο Σωκράτης! (vid)

Στο 44' ο Σεμέδο με τον Ζα δεν συνεννοήθηκαν καλά με τη μπάλα να παίρνει τροχιά προς τα δίχτυα του Ολυμπιακού. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έτρεξε να σώσει το γκολ και πράγματι με το κεφάλι απομάκρυνε τον κίνδυνο πάνω από τη γραμμή.

Ολυμπιακός-Άρης: Αποχώρησε σφαδάζοντας ο Βρουσάι (vid)

Στην ίδια φάση, όμως, επιχείρησε να διώξει τη μπάλα με ανάποδο ψαλίδι με αποτέλεσμα να βρει στο σαγόνι τον Σωκράτη. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έπεσε άτσαλα στο έδαφος και για περίπου τρία λεπτά έδειχνε να έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Αμέσως μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, ο οποίος έκανε τεστ στον ποδοσφαιριστή που έδειχνε να ζαλίζεται. Ο επικεφαλής του ιατρικό επιτελείου έκανε νόημα προς τον πάγκο να περιμένουν και να μη γίνει η αλλαγή.

Ολυμπιακός-Άρης: Πρόβλημα με Μπρούμα

Ο Σωκράτης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δευτερόλεπτα μετά ζήτησε να γίνει αλλαγή. Ο λόγος είχε να κάνει με πόνους που αισθανόταν στον δεξιό του ώμο. Με το άτσαλο πέσιμο που έκανε ο Παπασταθόπουλος φαίνεται να χτύπησε στον δεξί του ώμο και αναμένεται να δούμε τη σοβαρότητα της κατάστασης του. Ο παίκτης ζήτησε αλλαγή, αλλά ο Μαρτίνς προτίμησε να ολοκληρώσει το ματς με δέκα παίκτες. Να σημειώσουμε ότι στον πάγκο δεν υπάρχει άλλος στόπερ και τη θέση του θα πάρει ο Ρέαμπτσιουκ.