Δεν πήγε στο Ρέντη ο Σεμπά

Η μεταγραφή του Βραζιλιάνου εξτρέμ είναι σε εξέλιξη και την Παρασκευή δεν έδωσε το παρών στις εγκαταστάσεις της ομάδας του Πειραιά.

Δεν πήγε στο Ρέντη ο Σεμπά

Από το βράδυ της Πέμπτης υπήρχε έντονη φημολογία πως ο Σεμπά φέρνει πρόταση και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό. Αυτή φέρεται να φτάσει στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ από την Κινεζική Τσονκγίνγκ Νταγκντάι Λιφάν. Πρόκειται για την ομάδα στην οποία προπονητής είναι ο Πάουλο Μπέντο, ο οποίος είχε καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού και γνωρίζει πολύ καλά τον Βραζιλιάνο εξτρέμ.

Επί των ημερών του Πορτογάλου προπονητή ο Σεμπά είχε κάνει την καλύτερη του σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο 26χρονος εξτρέμ δεν υπολογίζεται από τους Πειραιώτες και η μεταγραφή του στην Κίνα φαίνεται πως έχει μπει στην τελική ευθεία. Τα ποσά που δίνουν οι Κινέζοι ικανοποιούν τον Ολυμπιακό και είναι θέμα ωρών η επίτευξη της συμφωνίας.

Ο Σεμπά σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν την Παρασκευή στο Ρέντη. Δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για το θέμα του, το οποίο φαίνεται πως έχει ραγδαίες εξελίξεις. Είναι σαφές ότι δεν θα ταξιδέψει στο Ζέεφελντ τη Δευτέρα.

Το καλοκαίρι του 2015 ο Μάρκο Σίλβα ήταν ο προπονητής που εισηγήθηκε τη μεταγραφή του Σεμπά στον Ολυμπιακό, όμως η σεζόν 2016-2017 ήταν καλύτερη του με τον Πάουλο Μπέντο. Για να είμαστε και σωστοί το πρώτο μισό εκείνης της σεζόν ήταν το καλό για τον Σεμπά, ο οποίος σκόραρε επτά γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ είχε και δώδεκα ασίστ. Η περασμένη σεζόν ήταν τραγική και γι’ αυτόν, αφού δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ είχε μόλις μία ασίστ.

Μέσα στο σαββατοκύριακο, πάντως, φαίνεται πως θα έχουμε σοβαρές εξελίξεις με τον Σεμπά, ο οποίος να θυμίσουμε είχε τεθεί εκτός ομάδας πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.