Πρόταση από την Κίνα για τον Σεμπά

Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του «ΦΩΤΟΣ» πως στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει φτάσει πρόταση για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ.

Πρόταση από την Κίνα για τον Σεμπά

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες για τον Σεμπά. Όπως σας έχει γράψει στο σημερινό του φύλλο το «ΦΩΣ» έχει βρεθεί ομάδα, η οποία έχει καταθέσει πρόταση για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ. Η καριέρα του στους «ερυθρόλευκους» φτάνει στο τέλος της και δεν αποκλείεται μέσα στο σαββατοκύριακο να έχει τελειώσει το θέμα με τον Σεμπά.

Η ομάδα που φέρεται να έχει κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό είναι η Κινεζική Τσονγκίνγκ Νταγκντάι Λιφάν. Πρόκειται για την ομάδα στον πάγκο της οποίας κάθεται ο πρώην προπονητής των Πειραιωτών, Πάουλο Μπέντο. Η πρόταση που έχουν κάνει οι Κινέζοι λέγεται πως ξεπερνάει τα 3 εκατ. ευρώ.

Οι χθεσινοβραδινές πληροφορίες ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει πολύ σοβαρά πρόταση για τον Σεμπά επιβεβαιώνονται και όλα δείχνουν πως δεν θα καθυστερήσει η μετακίνηση του στην Κίνα. Θυμίζουμε πως από την Κίνα υπήρξε ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο και τον Δεκέμβριο του 2017, αλλά τότε δεν είχε προχωρήσει το θέμα. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα ο Βραζιλιάνος εξτρέμ δύσκολα θα ταξιδέψει στο Ζέεφελντ, αφού μέσα στο σαββατοκύριακο αναμένονται εξελίξεις.