Γρηγορίου: «Η αρχή του δεύτερου ημιχρόνου τελείωσε το ματς» (vid)

Στο κακό ξεκίνημα των παικτών του στα πρώτα λεπτά της επανάληψης στάθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου στην ήττα της Λαμίας από τον ΠΑΟΚ με 4-0.

Γρηγορίου: «Η αρχή του δεύτερου ημιχρόνου τελείωσε το ματς» (vid)

Το έργο της Λαμίας στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ήταν εξαρχής δύσκολο με την ομάδα της Φθιώτιδας να γνωρίζει την ήττα με 4-0 για την 23η αγωνιστική της Super League 1.

ΠΑΟΚ - Λαμία 4-0: Στο ρελαντί την ελλιπέστατη Λαμία

Με δηλώσεις του ο Μιχάλης Γρηγορίου στάθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου στο οποίο οι «ασπρόμαυροι» πέτυχαν δύο γκολ τελειώνοντας έτσι την υπόθεση νίκη.

Γκαρσία: «Δείξαμε αρκετά θετικά στοιχεία, δεν ανησυχώ για τον Τζόλη»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ματς: «Η αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αυτή που ουσιαστικά μας τελείωσε. Με το 3-0 στο 50' δεν θέλαμε να δεχθούμε άλλα τέρματα. Στο ημίχρονο είπαμε να ανεβάσουμε γραμμές αλλά η επίτευξη του δεύτερου και του τρίτου γκολ τόσο νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο ουσιαστικά δεν μας άφησε περιθώριο να διεκδικήσουμε κάτι.»

Για το ροτέισιον και τις αλλαγές: «Το πρόγραμμα είναι η εξήγηση για το ροτέισιον και τις πολλές αλλαγές. Ήταν να γίνει Τρίτη το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά έγινε Πέμπτη. Κοιτάμε ουσιαστικά τα ματς με τους διεκδικητές της σωτηρίας και όχι τόσο ματς σαν το σημερινό κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ήταν εκτός ποδοσφαιρικής λογικής να έρθουμε εδώ με ακόμα ένα ταξίδι μέσα σε τρεις μέρες και να κερδίσουμε.»