Γκαρσία: «Δείξαμε αρκετά θετικά στοιχεία, δεν ανησυχώ για τον Τζόλη» (vid)

Ικανοποιημένος δήλωσε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας με 4-0 για την 23η αγωνιστική της Super League 1. 

Γκαρσία: «Δείξαμε αρκετά θετικά στοιχεία, δεν ανησυχώ για τον Τζόλη» (vid)

Χωρίς να δεχτεί σθεναρή αντίσταση ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Λαμίας με 4-0 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστική της Super League 1.

ΠΑΟΚ - Λαμία 4-0: Στο ρελαντί την ελλιπέστατη Λαμία

Μετά το τέλος του αγώνα ο Πάμπλο Γκαρσία δήλωσε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του ενώ αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Χρήστου Τζόλη ο οποίος δεν είναι σοβαρός.

Γρηγορίου: «Η αρχή του δεύτερου ημιχρόνου τελείωσε το ματς»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για το ματς: «Πάντα κοιτάω την γενικότερη λειτουργία της ομάδας, βλέπω καθημερινά στις προπονήσεις την βελτίωση των ποδοσφαιριστών και κυρίως των νεαρών παικτών που έχουμε στο ρόστερ, δείξαμε αρκετά θετικά στοιχεία, κάποια τα κρατάμε και συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο».

Για την άμυνα και τον Μπάμπα: «Είναι πολύ σημαντικό να μην δεχόμαστε γκολ, δεν ξεχάσαμε πως από αυτή την ομάδα έχουμε δεχτεί γκολ από στατικές φάσεις, δουλέψαμε σε αυτό το κομμάτι. Σε ότι αφορά στον Μπάμπα, είναι ένας παίκτης που ήρθε πρόσφατα στην ομάδα, μπήκε σε ειδικό πρόγραμμα, σήμερα έκανε ένα καλό ματς στο ντεμπούτο του και θα πρέπει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά».

Για τον τραυματισμό του Τζόλη: «Δεν ανησυχώ, έχει μια φλεγμονή στον αστράγαλο του, θα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, ακόμα δεν έχω ενημέρωση από το γιατρό, θεωρώ πως δεν είναι κάτι σοβαρό και σε μερικές μέρες θα είναι και πάλι έτοιμος».