Α.Σ. Άρης: «Όλοι στο πλευρό του Καρυπίδη»

Ο Ερασιτέχνης Άρης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη συμπαράσταση του στον Θόδωρο Καρυπίδη.

Α.Σ. Άρης: «Όλοι στο πλευρό του Καρυπίδη»

Ο Θόδωρος Καρυπίδης προχώρησε σε καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες δέχεται απειλές για τη ζωή του και πως η απειλείται ακόμη και η οικογένεια του. Ο Ερασιτέχνης Άρης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη συμπαράσταση του στον ισχυρό άνδρα της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ.

Καρυπίδης: «Απειλές για τη ζωή μου και την ακεραιότητα της οικογένειάς μου»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Άρη αναφέρει:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και όλη η οικογένεια του συλλόγου τάσσονται στο πλευρό του προέδρου της ΠΑΕ, Θόδωρου Καρυπίδη, μετά από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του για απειλές κατά του ίδιου και της οικογένειάς του.

Τα όσα κατήγγειλε ο επικεφαλής της ΠΑΕ δείχνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι πλέον ο ΑΡΗΣ ενοχλεί. Ενοχλεί επειδή σκαρφάλωσε (και θα συνεχίσει να σκαρφαλώνει) σε ύψη που πολλοί δεν περίμεναν. Ο πόλεμος λάσπης που ξεκίνησε συντονισμένα, αλλά και οι πρωτοφανείς απειλές κατά της ζωής του κ. Καρυπίδη, βρίσκουν σύσσωμο τον ΑΡΗ ενωμένο σαν μία γροθιά. Και όταν συμβαίνει αυτό, κανείς δεν μπορεί να τον λυγίσει.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ, ως θεματοφύλακας όλων των τμημάτων του συλλόγου, είναι στο πλευρό του προέδρου της ΠΑΕ και θα σταθεί αρωγός σε κάθε κίνησή που θα αποφασίσει να κάνει, μετά από τις αποκαλύψεις – σοκ στις οποίες προχώρησε. Στέλνουμε το μήνυμα σε όσους νομίζουν ότι θα βλάψουν τον ΑΡΗ και οποιοδήποτε μέλος της οικογένειάς του, ότι με λάθος σύλλογο τα έβαλαν…».