Ολυμπιακός: Ετοιμάζει αλλαγές ο Μαρτίνς με Άρη και με... θέα το Αϊντχόφεν

Οι Κάιπερς και Τιάγκο Σίλβα είναι δύο από τις αλλαγές που αναμένεται να κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς στο ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη (21/2, 19.30) λόγω Αϊντχόφεν.

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει αλλαγές ο Μαρτίνς με Άρη και με... θέα το Αϊντχόφεν

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μία ευρωπαϊκή πρόκληση. Να υπερασπιστεί το υπέρ του 4-2 επί της Αϊντχόφεν και στην Ολλανδία να «γράψει» τον επίλογο σε μία σπουδαία πρόκριση στους «16» του Europa League.

Έως τότε όμως, έχει μία υποχρέωση... Την Κυριακή (21/2, 19.30) φιλοξενεί τον Άρη στο Καραϊσκάκη, με τους «κίτρινους» να καίγονται για βαθμούς για να εδραιωθούν στον βαθμολογικό πίνακα και να νιώθουν πιο ασφαλείς στην προσπάθεια που κάνουν για να κερδίσουν ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, έτσι ώστε να κρατήσει κάποιους ποδοσφαιριστές του για τον επαναληπτικό με την Αϊντχόφεν.

Ο Ούγκο Κάιπερς και ο Τιάγκο Σίλβα ενδέχεται να είναι τα δύο νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα, ενώ και ο Χοσέ Χολέμπας διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα.

Επίσης, αναγκαστικά θα επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Ρούμπεν Σεμέδο και θα παίξει πλάι στον Παπασταθόπουλο, γιατί ο Ουσεϊνού Μπα κουβαλάει την τιμωρία μίας αγωνιστικής λόγω της αποβολής του στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Συν τοις άλλοις, οι Μασούρας, Φορτούνης και Βρουσάι είναι στα υπόψη του Μαρτίνς, έτσι ώστε να μοιράσει κάπως τον χρόνο και να εμφανιστεί την Πέμπτη (25/2) στην Ολλανδία ένας Ολυμπιακός που θα είναι όσο το δυνατόν πιο φρέσκος.

Στην προπόνηση του Σαββάτου (20/2) ο Μαρτίνς θα αποκαλύψει ένα μέρος των σκέψεών του για τα πρόσωπα που θα επιλέξει απέναντι στον Άρη.