Άρης-Παναιτωλικός 0-0: Μάντζιος: «Μας έλειψε το γκολ» (vid)

Ο Άρης έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό και ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στην αδυναμία της ομάδας του να σκοράρει.

Άρης-Παναιτωλικός 0-0: Μάντζιος: «Μας έλειψε το γκολ» (vid)

Ο Άρης δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Παναιτωλικού με τον οποίο έμεινε στο 0-0 στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αν και είχε ευκαιρίες για να σκοράρει δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα κι έτσι έχασε δύο σημαντικούς βαθμούς.

Ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό τόνισε: «Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Νομίζω ότι ήμασταν κυρίαρχοι, είχαμε τον αντίπαλο που έκανε μαζική άμυνα κάτω από τη σέντρα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν κάναμε το γκολ», ανέφερε ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι υπήρχε κούραση στην ομάδα του, αλλά επέμεινε ότι το βασικό που έλειψε ήταν το γκολ.

«Κούραση υπάρχει και είναι λογικό να υπάρχει μετά από 13 παιχνίδια. Σε κάποια σημεία του παιχνιδιού φάνηκε να υπάρχει, αλλά και φάσεις είχαμε, ενώ μας έλειπε μία τελική πάσα σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι μας έλειψε το γκολ», σχολίασε ο Άκης Μάντζιος.