Χασάν: «Χαρούμενος στον Ολυμπιακό, όνειρό μου η Premier League ή η La Liga»

Ο Αχμέντ Χασάν μίλησε για τον Ολυμπιακό και τη μόνιμη παρουσία του στο Champions League, αλλά και το όνειρό του να παίξει σε μια ομάδα της Premier League ή της La Liga.

Χασάν: «Χαρούμενος στον Ολυμπιακό, όνειρό μου η Premier League ή η La Liga»

Στο αιγυπτιακό τηλεοπτικό κανάλι, ON Time Sport, μίλησε ο Αχμέντ Χασάν. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού δήλωσε χαρούμενος που αγωνίζεται στην ομάδα του Πειραιά, όμως αποκάλυψε ότι όνειρό του είναι να αγωνιστεί σε ομάδα της Premier League ή της La Liga.

«Eίμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό, αγωνίζομαι σε μια ομάδα που εξασφαλίζει μια θέση κάθε σεζόν στο Champions League. Δεν ξέρω πόσο ακόμα θα μείνω στον Ολυμπιακό, αλλά το όνειρό μου είναι να παίξω σε μια ομάδα της Premier League ή της La Liga», δήλωσε αρχικά.

Ο Χασάν αναφέρθηκε στους στόχους του με την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Ελπίζω να συνεχίσω να είμαι μέρος της Εθνικής ομάδας της Αιγύπτου με τον Χοσάμ Ελ Μπάντρι. Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε μακριά τόσο στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής όσο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Τώρα επικεντρώνομαι στην ομάδα μου ώστε να πετύχω τον στόχο μου να αγωνιστώ σε ένα από τα πέντε καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης».