Λαμία - ΑΕΛ: Στον αέρα το ματς - Δεν ξεκίνησε στις 17.15

Ο αγώνα της ΑΕΛ με τη Λαμία (17.15) δεν έχει ξεκινήσει ακόμη καθώς υπάρχει η εκκρεμότητα με τα δελτία των ποδοσφαιριστών της λαρισινής ομάδας.

Λαμία - ΑΕΛ: Στον αέρα το ματς -  Δεν ξεκίνησε στις 17.15

Λίγη ώρα πριν το παιχνίδι της ΑΕΛ με τη Λαμία στο φως της δημοσιότητας ήρθε η είδηση πως η Επιτροπή Μεταγραφών της ΕΠΟ προχώρησε στην ανάκληση των δελτίων των 10 ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο από την ομάδα της Θεσσαλίας.

Η ΑΕΛ υποστηρίζει ότι οι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν κανονικά

Από την πλευρά τους οι «βυσσινί» τόνισαν πως δεν υπήρξε κάποια ενημέρωση σχετικά με τη συγκεκριμένη εξέλιξη κάτι που αποδείχτηκε και από την ενδεκάδα που θα παρατάξουν στις 17:15 απέναντι στη Λαμία.

Ανακλήθηκαν δέκα δελτία της ΑΕΛ - Πρόβλημα στη στελέχωση της... 11άδας

Συγκεκριμένα ο Τζιανλούκα Φέστα συμπεριέλαβε τους Μπεν Χατίρα, Γιακιμόφσκι, Χουσίνο, Μαξιμένκο, Ακούνια, Κολομπίνο, Γκράουρ, οι οποίοι αποκτήθηκαν πρόσφατα από την ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Μπάγιτς, Ντουρμισάι, Μπεν-Χατίρα, Γιακομόβσκι, Ζίζιτς, Χουσίνο, Μαξιμένκο, Ακούνια, Κολομπίνο, Γκράουρ, Νικολιάς.

Ωστόσο στις 17.15 που ήταν προγραμματισμένη η έναρξη ο διαιτητής δεν είχε εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν έκανε δεκτά τα δελτία των νεομεταγραφέντων ποδοσφαιριστών.