Η ΑΕΛ υποστηρίζει ότι οι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν κανονικά

Στο στρατόπεδο της ΑΕΛ υποστηρίζουν πως δεν έχουν κάποια επίσημη ενημέρωση και ότι οι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν κανονικά κόντρα στη Λαμία

Η ΑΕΛ υποστηρίζει ότι οι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν κανονικά

Το ρεπορτάζ θέλει την Επιτροπή Μεταγραφών της ΕΠΟ να αποφάσισε την αναστολή έκδοσης δελτίων για 10 παίκτες που αποκτήθηκαν τον Γενάρη λόγω ακάλυπτης επιταγής της ΠΑΕ προ δεκαπενθημέρου που σφραγίστηκε χθες καθώς δεν υπήρχε αντίκρυσμα στους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Αυτό σημαίνει πως όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας οι Ντίνου Γκράουρ, Ενίς Μπεν-Χατίρα, Νίκολα Γιακιμόφσκι, Μπέντζαμιν Μουκάντζο, Αντριάν Χουσίνο, Ματίας Ακούνια, Νίκος Καρανίκας, Μαξίμ Μαξιμένκο, Αθανάσιος Στοϊονοβιτς, Αντριάν Κολομπίνο, Ούρος Τσόσιτς δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον κρίσιμο αγώνα με την Λαμία.

Ωστόσο στην ΑΕΛ υποστηρίζουν άλλα. Στο «βυσσινί» στρατόπεδο ξεκαθαρίζουν πως δεν έχουν κάποια επίσημη ενημέρωση για το σφράγισμα της επιταγής και όπως χαρακτηριστικά τονίζουν οι εν λόγω ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν κανονικά σε λίγη ώρα στον τελικό με το συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου.

Μάλιστα, οι «βυσσινί» ανέφεραν ότι όλα θα κριθούν στα δικαστήρια και πως λόγω της πανδημίας, έχει αλλάξει ο κανονισμός που αφορά τις επιταγές και πως υπάρχει μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο για να εξοφληθούν.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας