Ανακλήθηκαν δέκα δελτία της ΑΕΛ - Πρόβλημα στη στελέχωση της... 11άδας

Ξαφνικό πρόβλημα στην ΑΕΛ, λίγες ώρες πριν από τον «τελικό» με τη Λαμία, αφού ανακλήθηκαν 10 δελτία ποδοσφαιριστών της.

Ανακλήθηκαν δέκα δελτία της ΑΕΛ - Πρόβλημα στη στελέχωση της... 11άδας

Αποδεκατισμένη θα παραταχθεί η ΑΕΛ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία (6/2, 17:15), καθώς η Επιτροπή Μεταγραφών της ΕΠΟ προχώρησε στην ανάκληση των δελτίων των 10 ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο!.

Η ΑΕΛ υποστηρίζει ότι οι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν κανονικά.

Οι δέκα ποδοσφαιριστές των οποίων ανακλήθηκαν τα δελτία είναι οι ακόλουθοι: Ντίνου Γκράουρ, Ενίς Μπεν-Χατίρα, Νίκολα Γιακιμόφσκι, Μπέντζαμιν Μουκάντζο, Αντριάν Χουσίνο, Ματίας Ακούνια, Νίκος Καρανίκας, Μαξίμ Μαξιμένκο, Αθανάσιος Στοϊονοβιτς, Αντριάν Κολομπίνο, Ούρος Τσόσιτς.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, το έργο του τεχνικού των «βυσσινί», Τζιανλούκα Φέστα για τη στελέχωση της 11άδας αλλά και της αποστολής κρίνεται εξαιρετικά δύσκολο, καθώς και οι 10 παίκτες βρίσκονται στην αποστολή που αποτελείται από 22 άτομα κάτι που σημαίνει ότι οριακά συμπληρώνει 11άδα.

Από μια ακάλυπτη επιταγή της ΠΑΕ προ δεκαπενθημέρου που σφραγίστηκε χθες (5/2) καθώς δεν υπήρχε αντίκρυσμα στους τραπεζικούς λογαριασμούς, η Επιτροπή Μεταγραφών της ΕΠΟ οδηγήθηκε πριν λίγη ώρα στην απόφαση της ανάκλησης των δελτίων.