Ο Μπόλονι «σέντραρε» τους παίκτες: «Οι ποδοσφαιριστές μιλάνε στο γήπεδο»

Ο Λάζλο Μπόλονι αναφέρθηκε στο πρόσφατο «μπαϊράκι» που σήκωσαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Ο Μπόλονι «σέντραρε» τους παίκτες: «Οι ποδοσφαιριστές μιλάνε στο γήπεδο»

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού… είναι έξαλλοι με τον τρόπο που τους φέρεται ο Λάζλο Μπόλονι! Ο Ρουμάνος έχει έναν δικό του, απόλυτο τρόπο με τον οποίο ζητά πράγματα και συζητά καταστάσεις με τους πάντες στο «τριφύλλι».

Παναθηναϊκός: «Μπαϊράκι» οι παίκτες σε Μπόλονι - Η αντίδραση του Αλαφούζου

Θέλει να γίνει το δικό του χωρίς δεύτερη κουβέντα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν υπάρξει στιγμές έντασης κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Αυτός ήταν ο λόγος που οι παίκτες έκαναν παράπονα στον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε σήμερα (4/2) στην κάμερα της "NOVA" για τη σχέση του με τους παίκτες. Είπε συγκεκριμένα:

«Στη σύντομη περίοδο που πέρασε, υπήρχαν κάποιες εντάσεις και θέλω να αναφερθώ στις αλλαγές, όπως αυτές του ιατρικού τιμ. Υπήρξαν παίκτες που ήρθαν και έφυγαν και κατά τη γνώμη αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν κάποιες σκέψεις όχι πολύ σωστές. Μερικές φορές μάλιστα γράφτηκαν και πράγματα τα οποία ξεπέρασαν την πραγματικότητα. Οτιδήποτε πρόβλημα υπήρξε, έχει εντελώς λυθεί».

Και συνέχισε:

«Έχω δύο μηνύματα να πω σχετικά με αυτό. Το πρώτο είναι ότι οι παίκτες μιλάνε στον αγωνιστικό χώρο και εκεί πρέπει να μιλάνε, στο γήπεδο. Το δεύτερο. Όταν φτάνεις σε μια ξένη χώρα και έχεις ένα πρόβλημα με τη γλώσσα, γιατί δεν γνωρίζω τα ελληνικά και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πρέπει να μάθεις ογδόντα ονοματεπώνυμα στα ελληνικά, μπορεί να κάνεις λάθη. Για να είμαι ειλικρινής, θέλω αυτό να είναι το μεγαλύτερο μου πρόβλημα. Πως θα προφέρω τα ελληνικά ονόματα».