Παναθηναϊκός: «Μπαϊράκι» οι παίκτες σε Μπόλονι - Η αντίδραση του Αλαφούζου

Ο Γιάννης Αλαφούζος αρνήθηκε να ακούσει τα παράπονα των παικτών για την συμπεριφορά του Λάζλο Μπόλονι και του συνεργάτη του Σεργκέι Κουζνέτσοφ προκαλώντας έντονη αντίδραση από το ποδοσφαιρικό τμήμα

 

Παναθηναϊκός: «Μπαϊράκι» οι παίκτες σε Μπόλονι - Η αντίδραση του Αλαφούζου

Στον Παναθηναϊκό έχουν αρχίσει τις καλές εμφανίσεις, παραμένουν αήττητοι για έξι παιχνίδια σερί, αλλά τα πράγματα μόνο… ήρεμα δεν είναι στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί.

Κι αυτό διότι οι παίκτες… είναι έξαλλοι με τον τρόπο που τους φέρεται ο Λάζλο Μπόλονι! Ο Ρουμάνος έχει έναν δικό του, απόλυτο τρόπο με τον οποίο ζητά πράγματα και συζητά καταστάσεις με τους πάντες στο «τριφύλλι».

Θέλει να γίνει το δικό του χωρίς δεύτερη κουβέντα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν υπάρξει στιγμές έντασης κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.

Είναι ξεκάθαρο πως στο «στρατόπεδο» των ποδοσφαιριστών της ομάδας υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια και προβληματισμός για πρόσωπα και καταστάσεις επί των ημερών της τεχνικής ηγεσίας του Ρουμάνου τεχνικού, οι οποίες δεν συμβαδίζουν με το μέγεθος του συλλόγου και δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στο κλίμα των αποδυτηρίων.

Στο... στόχαστρο βρίσκεται φυσικά και ο άμεσος συνεργάτης του, Σεργκέι Κουζνέτσοφ, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα έσπρωξε από πίσω τον Χρίστο Σέχου, όταν εκείνος του αντιμίλησε κατά τη διάρκεια μιας άσκησης και τον έστειλε στα αποδυτήρια.

Με αφορμή αυτά τα περιστατικά, κάποια έχουν δει το φως της δημοσιότητας και κάποια άλλα, πολλά περισσότερα όχι, οι αρχηγοί της ομάδας (Κουρμπέλης, Διούδης, Βιγιαφάνιες) στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας και πριν αναχωρήσει η αποστολή για τον Βόλο ζήτησαν από τον συντονιστή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρη Σαραβάκο να μεσολαβήσει, ώστε να συναντηθούν με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο.

Στόχος τους ήταν να τον ενημερώσουν για όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητα του Παναθηναϊκού στο «Γεώργιος Καλαφάτης» το τελευταίο τρίμηνο, ώστε εκείνος να έχει πλήρη επίγνωση των πραγμάτων.

Βρήκαν όμως… τοίχο! Κι αυτό διότι ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ απάντησε αρνητικά, δεν δέχθηκε να γίνει αυτό το ραντεβού, καθώς έκανε σαφές πως στηρίζει στον απόλυτο βαθμό τον Ρουμάνο προπονητή.

Η συνέχεια δόθηκε στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Οι ποδοσφαιριστές ζήτησαν από τα στελέχη της ομάδας, που βρέθηκαν στο Κορωπί για την παρουσίαση του νέου ιατρικού τιμ, να ακούσουν τι έχουν να τους πουν, βγάζοντας παράλληλα και μια δυσαρέσκεια για το γεγονός πως ο Αλαφούζος δεν έκανε δεκτό το αίτημα των αρχηγών.

Στη συζήτηση ήταν αρκετοί παίκτες και μετέφεραν στους ανθρώπους της ΠΑΕ τα παράπονά τους τόσο για τη συμπεριφορά που έχει το τεχνικό τιμ απέναντί τους, όσο και για κάποια σημεία της προπόνησης.

Οι άνθρωποι της ομάδας δεν έδωσαν κάποια διαφορετική απάντηση απ’ αυτή του Αλαφούζου και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να υπάρξει μια γενική συζήτηση του Μπόλονι και των συνεργατών του με τους ποδοσφαιριστές, ώστε να λυθούν τα θέματα.