Παναθηναϊκός: Τέλος ο Κόναν

Λύθηκε η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Κρίστιαν Κόναν. Ο νεαρός δεν κατάφερε να πάρει χρόνο συμμετοχής και αποχώρησε.

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Κόναν

Ο νεαρός επιθετικός Κρίστιαν Κόναν αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ομάδα του Παναθηναϊκού, δίχως να καταφέρει να πάρει χρόνο συμμετοχής σε επίσημο αγώνα του ΠΑΟ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος θυμίζουμε πως είχε παραχωρηθεί δανεικός και στον Λεβαδειακό για να πάρει χρόνο συμμετοχής, είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2019 από τους «πράσινους».

Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό αλλά δεν κατάφερε ποτέ να πάρει χρόνο συμμετοχής και να αγωνιστεί σε κάποιο επίσημο παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την αποχώρηση του Κόναν:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση συμβολαίου του Κρίστιαν Κόναν. Ο Ιταλός επιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019 χωρίς να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι του Τριφυλλιού, παρά μόνο σε φιλικά».

Ο Κόναν ήταν η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Πρόκειται για τον Ιταλό επιθετικό, ο οποίος και είχε υπογράψει για τρία χρόνια.

Ο Κόναν είχε δοκιμαστεί το καλοκαίρι του 2018 σε τουρνουά του Άμστερνταμ με την Κ19 του Παναθηναϊκού και από τον Γενάρη του 2019 βρισκόταν χωρίς ομάδα, καθώς έμεινε ελεύθερος από τις ακαδημίες της Μπορντό.