ΠΑΟΚ: Ατομικό οι Μπάμπα και Μπράντονιτς, θεραπεία ο Ελ Καντουρί

Την προετοιμασία του για το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΛ ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ. Οι νέοι παίκτες των «ασπρόμαυρων», Μπάμπα και Μπράντονιτς έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Ελ Καντουρί.

ΠΑΟΚ: Ατομικό οι Μπάμπα και Μπράντονιτς, θεραπεία ο Ελ Καντουρί

Μετά την εύκολη νίκη επί του Παναιτωλικού ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του για το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΛ (3/2, 19:30).

Στη σημερινή προπόνηση οι Ραχμάν Μπάμπα και Βλάντιμιρ Μπράνονιτς έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί, πέρα από το κανονικό του πρόγραμμα, έκανε και θεραπεία λόγω χτυπήματος που δέχθηκε στο παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Όπως οι ήττες δεν φέρνουν την καταστροφή, έτσι και οι νίκες δεν αποπροσανατολίζουν τον ΠΑΟΚ από τον στόχο του που είναι να φτιάξει μια πολύ δυνατή ομάδα με παρόν και μέλλον μέσα από μια πολύ συγκεκριμένη παραγωγική διαδικασία.

Κόντρα στον Παναιτωλικό ο ΠΑΟΚ έδειξε πως μπορεί να ξεπεράσει τον όποιο εκνευρισμό και να βγάλει δημιουργική αντίδραση στο γήπεδο. Τα συμπεράσματα έχουν ήδη καταχωρηθεί κι ο Δικέφαλος συνεχίζει προσηλωμένος και συγκεντρωμένος προκειμένου να συνεχίζει να γίνεται καλύτερος.

Επόμενη δοκιμασία, ο επαναληπτικός Κυπέλλου με την ΑΕΛ. Το προβάδισμα του πρώτου αγώνα δεν παίζει κανένα ρόλο και το τεχνικό τιμ θέλει η ομάδα να δείξει βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο. Ο Φεβρουάριος ξεκίνησε με τεστ για τον Covid 19 στη Νέα Μεσημβρία το πρωί της Δευτέρας (01.02), ενόψει της αναμέτρησης στη Λάρισα.

Στη συνέχεια οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στην πισίνα, στο γυμναστήριο και το φυσιοθεραπευτήριο. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για προπόνηση υψηλής έντασης που περιελάμβανε δουλειά κυρίως στο κομμάτι της κατοχής και της κυκλοφορίας της μπάλας.

Οι Ραχμάν Μπάμπα και Βλάντιμιρ Μπράνονιτς έκαναν ατομικό πρόγραμμα κι αναμένεται να ενσωματωθούν στο υπόλοιπο γκρουπ την Τρίτη (02.02). Στο ιατρικό δελτίο, ο Ενέα Μιχάι βγήκε για πρώτη φορά στο γήπεδο για τρέξιμο, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί, πέρα από το κανονικό του πρόγραμμα, έκανε και θεραπεία λόγω χτυπήματος που δέχθηκε στο παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου.

Ο ΠΑΟΚ την Τρίτη (02.02) θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θ’ αναχωρήσει οδικώς για Λάρισα».