ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 5-0: Καταιγιστικός στο β' ημίχρονο (highlights)

Ένα εκρηκτικό τέταρτο στο β' μέρος ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να συντρίψει με σκορ 5-0 τον Παναιτωλικό, που στάθηκε καλά στο πρώτο 45λέπτο.

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 5-0: Καταιγιστικός στο β' ημίχρονο (highlights)

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε η απογευματινή αναμέτρηση της Κυριακής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναιτωλικό στην Τούμπα.

Ο «δικέφαλος του Βορρά», παρότι δυσκολεύθηκε ιδιαίτερα στα πρώτα 40 λεπτά της συνάντησης, «καθάρισε» το ματς με ένα... διαβολεμένο τέταρτο στις αρχές της επανάληψης, φτάνοντας δικαίως στο τελικό 5-0.

Ένα σκορ που αδικεί μερικώς την προσπάθεια που κατέβαλαν οι φιλοξενούμενοι στο α' ημίχρονο, εκεί όπου μέχρι να δεχθούν το γκολ του Μουργκ αντιμετώπισαν ως ίσοι προς ίσους τους Θεσσαλονικείς, βάζοντάς τους δύσκολα.

Και γράφουμε «μερικώς», γιατί μετά το γρήγορο 2-0 στο β' μέρος ο Παναιτωλικός κατέρρευσε πλήρως, γι' αυτό άλλωστε και δέχθηκε τρία ακόμη τέρματα με χαρακτηριστική ευκολία...

Κορυφαίοι για τον ΠΑΟΚ ο σκόρερ δύο τερμάτων Σβιντέρσκι, ο εξαιρετικός Ροντρίγκο και οι Α. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί. Στον αντίποδα, ο Παναιτωλικός πλήρωσε πολύ ακριβά την τραγική εμφάνιση του Αρσούρα, από τον οποίο προήλθαν το τρίτο και τέταρτο γκολ του «δικεφάλου»...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Τούμπας

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 5-0

Σκόρερ: 39' Moυργκ, 51' Σβαμπ, 57' Τζόλης, 61', 90' Σβιντέρσκι

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: 27’ Ντόουγκλας, 79’ Περέιρα – 55’ Α. Τσιγγάρας, 82’ Ντάλσιο

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζ. Ζίφκοβιτς – Ροντρίγκο Ίνγκασον Βαρέλα Περέιρα – Ντόουγκλας (46’ Ελ Καντουρί) Σβαμπ (78’ Θ. Τσιγγάρας) – Τζόλης (65’ Λάμπρου) Μουργκ (78’ Νινούα) Α. Ζίφκοβιτς (65’ Ουάρντα) – Σβιντέρσκι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ – Τζανακάκης Τσότσαλιτς Μαλής Περέιρα – Αρσούρα (62’ Μάζουρεκ) Α. Τσιγγάρας Ταχάρ (62’ Λιάβας, 77’ λ. τρ. Ντάλσιο) – Μπαρμπόσα (67’ Μανθάτης) Αριγίμπι Ντίας (67’ Βέργος).