Λαλά: «Θέλω να τιμήσω τη φανέλα του Ολυμπιακού» (vid)

Τις πρώτες του δηλώσεις ως επίσημο μέλος του Ολυμπιακού παραχώρησε ο Κένι Λαλά τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θέλει να κάνει περήφανους τους φίλους της ομάδας και να κατακτήσει τίτλους. 

Λαλά: «Θέλω να τιμήσω τη φανέλα του Ολυμπιακού» (vid)

Ο Κένι Λαλά αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. Ο 29χρονος δεξιός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους» και παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας του Πειραιά.

Ολυμπιακός: Ο τίτλος του Λαλά και οι... επόμενοι!

Μεταξύ άλλων τόνισε πως ήρθε ο καιρός για το επόμενο βήμα της καριέρας του και πως στόχος του είναι να κατακτήσει τίτλους κάνοντας υπερήφανους τους φίλους του πειραϊκού συλλόγου.

Κένι Λαλά: Ένας σπεσιαλίστας των πέναλτι στον Ολυμπιακό!-vid

Συγκεκριμένα δήλωσε στο Olympiacos TV: «Ελπίζω να ζήσω ωραίες στιγμές, να κερδίσω τίτλους, να ανακαλύψω νέες διοργανώσεις και να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Κάναμε μία ωραία συζήτηση με τον Φρανσουά Μοντεστό, μου είπε τα καλύτερα για το σύλλογο, μου παρουσίασε ένα πραγματικά ενδιαφέρον πρότζεκτ. Είμαι ενθουσιασμένος που θα πάω παρακάτω κάτι που ήθελα στην καριέρα μου. Είμαι υπερήφανος που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, θέλω να την τιμήσω. Ελπίζω να κατακτήσουμε τίτλους και να κάνω σας κάνω υπερήφανους».

Ο Λαλά επέλεξε το «72» για αριθμό φανέλας.

Κένι Λαλά: Αυτός είναι, αυτά κάνει - Έρχεται το Σάββατο για τον Ολυμπιακό (vid)