Κένι Λαλά: Αυτός είναι, αυτά κάνει - Έρχεται το Σάββατο για τον Ολυμπιακό (vid)

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με τον Κενί Λαλά και το Σάββατο (30/1) αναμένεται στη χώρα μας, αλλά και να ξεκαθαρίσει αν θα αποκτηθεί από τώρα ή ως ελεύθερος το καλοκαίρι. Δείτε σε βίντεο μερικές από τις εμφανίσεις του 29χρονου δεξιού μπακ.

Κένι Λαλά: Αυτός είναι, αυτά κάνει - Έρχεται το Σάββατο για τον Ολυμπιακό (vid)

Σε συμφωνία με τον Κενί Λαλά έχει έρθει ο Ολυμπιακός, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά όλα όσα είχαν αποκαλυφθεί το απόγευμα της Παρασκευής (29/1) σε γαλλικά δημοσιεύματα. Μάλιστα, το Σάββατο αναμένεται να ταξιδέψει για την Ελλάδα για τα διαδικαστικά.

Αυτό που απομένει να ξεκαθαρίσει, είναι αν θα αποκτηθεί ο παίκτης από τώρα ή θα ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος από την Στρασμπούρ. Αυτό θα ξεκαθαρίσει το Σάββατο (30/1).

Γαλλικά ΜΜΕ: «Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία για τον Κένι Λαλά»!

Ο Λαλά πιέζει την Στρασμπούρ να τον αφήσει να φύγει άμεσα και να μην κάτσει στο Στρασβούργο έως το καλοκαίρι. Η δε συμφωνία με τον Ολυμπιακό αφορά συμβόλαιο 3,5 ετών αν αποκτηθεί τώρα ή 3 ετών αν έρθει το καλοκαίρι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ετησίως θα παίρνει λίγο πάνω από 600 χιλιάρικα.

Φέτος έχει 23 συμμετοχές με τη φανέλα της Στρασμπούρ, έχοντας 3 γκολ και 2 ασίστ. Στη γαλλική ομάδα αγωνίζεται από το 2017 και έχει μετρήσει συνολικά 131 συμμετοχές, 13 γκολ και 19 ασίστ.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στη Βαλενσιέν, με τη φανέλα της οποίας είχε ένα γκολ και δύο ασίστ σε 64 αγώνες. Στη συνέχεια αποκτήθηκε από την Λανς μετρώντας 74 παιχνίδια, δύο γκολ και τέσσερις ασίστ.

Όσον αφορά το αγωνιστικό του προφίλ θεωρείται ένας από τους πιο γρήγορους και επιθετικούς μπακ του γαλλικού πρωταθλήματος.

Δείτε μερικά στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις του Λαλά: