Μπαράλες: «Ο Ολυμπιακός ένα βήμα πιο μπροστά από όλους»

Ο επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης, Χερόνιμο Μπαράλες μίλησε για όλους για όλα. Τι είπε ο Αργεντινός φορ για Ολυμπιακό, Άρη και Ελ Αραμπί αλλά και το αγαπημένο του φαγητό, τα παϊδάκια!

 Μπαράλες: «Ο Ολυμπιακός ένα βήμα πιο μπροστά από όλους»

Ο Χερόνιμο Μπαράλες μίλησε στην εκπομπή «Super Μπάλα» του MEGA για την παρουσία του στον Αστέρα, την ζωή στην Τρίπολη αλλά και για την καριέρα του στα γήπεδα. Το ελληνικό πρωτάθλημα, τον Ολυμπιακό, τον Άρη και τον Ελ Αραμπί.

Αναλυτικά όσα είπε

Για τον ελεύθερο του χρόνο: «Όταν έχει σημαντικά παιχνίδια και παίζουν μεγάλες ομάδες πάντα φωνάζω τα παιδιά από την ομάδα να κάνουμε μπάρμπεκιου. Περνάμε πολύ ωραία. Είμαστε πολλοί Αργεντίνοι στην ομάδα όπως και οι γυναίκες μας επίσης. Πολύ σημαντικό».

To αγαπημένο του φαγητό: «Παϊδάκια! Με τρελαίνουν! Έχουμε ένα εστιατόριο στο οποίο πηγαίνω και προτιμώ να τρώω αρνίσια γιατί είναι πιο γευστικά».

Για τη ζωή στην Τρίπολη: «Πολύ ήρεμη. Είμαστε χαρούμενοι που ο κόσμος αγαπάει πολύ την ομάδα. Για κάποιον που έχει οικογένεια με παιδιά είναι ιδανικό να ζει στην Τρίπολη, για να επικεντρωθεί στον στόχο του. Η Τρίπολη είναι το δεύτερο σπίτι μου. Τα παιδιά μου μιλάνε πλέον πολύ καλύτερα ελληνικά από μένα και είναι πολύ πιθανό να ζήσουμε στην Ελλάδα».

Για τις φετινές του επιδόσεις: «Όλοι στην ομάδα, οι φυσιοθεραπευτές, όλοι βάζουν το δικό τους λιθαράκι για να κάνω εγώ το καλύτερο στο γήπεδο. Όλο αυτό με βοηθάει να δίνω το 100% του εαυτού μου και να πετυχαίνω γκολ».

Οι ελληνικές ομάδες που του αρέσουν: «Μου αρέσει ο Ολυμπιακός. Κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά στο ρόστερ του. Με όλο το σεβασμό στις άλλες ομάδες. Επίσης μου αρέσει ο τρόπος που παίζει ο Άρης. Και ο Βόλος μου αρέσει φέτος αλλά ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα μπροστά απ' όλους».

Για τον Ελ Αραμπί: «Ναι ο καλύτερος για μένα είναι ο Ελ Αραμπί, χωρίς αμφιβολία. Όχι μόνο για τα γκολ του και τις κινήσεις του. Είναι ο καλύτερος. Προσπαθώ να φτάσω τα γκολ του αλλά ότι και να κάνω δεν φτάνει».

Για το ενδιαφέρον του Άρη: «Άκουσα κάποιες φήμες αλλά η αλήθεια είναι ότι εμένα δεν με κάλεσε κανείς. Άκουσα ότι υπήρχε ενδιαφέρον αλλά αν υπάρχει μια συγκεκριμένη πρόταση από την ομάδα έχω ενάμιση χρόνο συμβόλαιο με τον Αστέρα. Δεν ξέρω τι συνέβη. Πάντα είναι ωραίο να ενδιαφέρονται για μένα ομάδες όπως ο Άρης».

Για το αν είναι καλύτερος πατέρας ή παίκτης: «Αυτή την ερώτηση θα ήταν καλό να την απαντήσουν τα παιδιά μου όταν μεγαλώσουν. Η αλήθεια είναι ότι βοηθάω τα παιδιά αλλά όχι πολύ. Η σύζυγος μου, Ναταλί, τα κάνει όλα».