Παναθηναϊκός: Παίρνει δανεικό τον Νιασέ από τη Λιλ

Ο 21χρονος μέσος Σικ Νιασέ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με την «Equipe» θα αποκτηθεί ως δανεικός από τη Λιλ.

Παναθηναϊκός: Παίρνει δανεικό τον Νιασέ από τη Λιλ

Τον 21χρονο μέσο Σικ Νιασέ παίρνει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με την «Equipe». Ο Νιασέ ανήκει στη Λιλ και θα παραχωρηθεί στους «πράσινους» με τη μορφή δανεισμού, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

«Έχοντας παίξει μόνο μία φορά με την Λιλ κόντρα στην Σέλτικ για το Europa League, ο Σικ Νιασέ ψάχνει ομάδα για μα βρει χρόνο συμμετοχής αλλού. Ο 21χρονος Σενεγαλέζος μέσος, που μπορεί να παίξει και ως στόπερ, θα παραχωρηθεί δανεικός στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν, χωρίς οψιόν αγοράς» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Γάλλοι για τον Αφρικανό μέσο.

Ο Νιασέ έχει μόλις δυο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Λιλ. Έπαιξε βασικός στον αγώνα του Europa League κόντρα στην Σέλτικ ενώ στο Γαλλικό πρωτάθλημα έχει μόλις μία συμμετοχή κι αυτή ως αλλαγή, στην εντός έδρας νίκη με σκορ 3-0 επί της Σεντ Ετιέν, στις 28 του Αυγούστου του 2019.

Έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής της Λιλ και ανέβηκε στην πρώτη ομάδα. Με τους «μικρούς» έχει 16 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, 6 συμμετοχές στο UEFA U-19.

Με την πρώτη ομάδα όπως είπαμε και παραπάνω έχει μόλις δυο συμμετοχές!