Κούγιας: «Τα παιχνίδια Καλαμάτα – ΑΕΛ και ΑΕΛ – Λαμία δεν ήταν καθαρά»

Νέα τοποθέτηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια για τον αγώνα της ομάδας της Λάρισας με την Καλαμάτα για το Κύπελλο αλλά για το πρωτάθλημα κόντρα στη Λαμία. Και οι δυο αγώνες ήταν της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Κούγιας: «Τα παιχνίδια Καλαμάτα – ΑΕΛ και ΑΕΛ – Λαμία δεν ήταν καθαρά»

Αναλυτικά η τοποθέτησή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛ

«Με αφορμή την παρέμβαση του κορυφαίου, ίσως Εισαγγελέα Εφετών στην Ελλάδα, συγγραφέα, Διευθυντού της σχολής Δικαστών-Εισαγγελέων, κ. Σταμάτη Δασκαλόπουλου έχω να κάνω την εξής δήλωση:

Επιτέλους ένας αληθινός Εισαγγελικός Λειτουργός ενεργεί όπως επιτάσσει το καθήκον του.

Συγχαίρω τον Σταμάτη Δασκαλόπουλο για τα αντανακλαστικά του.

Και τα δύο παιχνίδια Καλαμάτα – ΑΕΛ για το κύπελλο Ελλάδας 3-0 και το ΑΕΛ – Λαμία για το πρωτάθλημα 0-3, όπου και στα δύο η ΑΕΛ ήταν φαβορί για να κερδίσει και στο δεύτερο για να αναρριχηθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας, δεν ήταν καθαρά.

Όπως όλοι γνωρίζουν , ο τότε προπονητής στην Καλαμάτα κατέβασε μία αλλόκοτη ενδεκάδα και στο ΑΕΛ – Λαμία, οι επιλογές όλες ήταν προβληματικές και οι επιλογές τακτικής και η αντικατάσταση του καλύτερού μας παίκτη εκείνη την ημέρα Milosavljevic, δημιουργούν πολλούς προβληματισμούς.

Όπως όλοι γνωρίζουν, όλοι οι παίκτες που αγωνίσθηκαν στο παιχνίδι Καλαμάτα – ΑΕΛ, με ελάχιστες εξαιρέσεις, απομακρύνθηκαν την περίοδο Ιανουαρίου .

Όλα θα τα περιγράψω όπως έχω καθήκον στον κύριο Εισαγγελέα.

Μαζί με τον κύριο Εισαγγελέα θα ξεβρομίσουμε το Λαρισαϊκό ποδόσφαιρο από όλους αυτούς που ακόμη βρίσκονται στη Λάρισα και στηρίζονται από συγκεκριμένους δημοσιογράφους που είχαν και έχουν υπαλληλική σχέση και σχέση συνεργασίας μαζί τους αφού τους παραχωρούν και δωρεάν το πατάρι του καταστήματός τους για να έχουν εγκαταστήσει εκεί τον ραδιοσταθμό Pressing, του οποίου οι παρουσιαστές εκπομπών μέχρι σήμερα, ενώ ασχολούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ με εμένα, δυσφημώντας με, ουδέποτε έκαναν έστω και ένα σχόλιο για τα 18, κατά την UEFA, στημένα παιχνίδια του Απόλλωνα Λάρισας με κορυφαίο το Απόλλωνα Λάρισας – Αιγινιακός, την περίοδο 2018-2019, όταν παίχτηκαν 11.000.000,00€ στην Ιταλία και για το οποίο έγινε παρέμβαση της Interpol και η δικογραφία εκκρεμεί.

Τότε ο δημοσιογράφος Τσούμαρης του Pressing ήταν υπεύθυνος marketing του Απόλλωνα Λάρισας και τότε ιδρύθηκε με εταιρεία κοινωνικού σκοπού, ο ραδιοσταθμός Pressing που είναι εγκατεστημένος στο εσωτερικό πατάρι της καφετέριας Prestige στη Νεάπολη η οποία ανήκει, κατά την Εισαγγελία Εφετών Λαρίσης και το Εφετείο Λαρίσης και το οποίο θα εκδικάσει την υπόθεση, στον κ. Ζαγανίδη, ο οποίος φέρεται ότι είναι αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης με δεκάδες μέλη που κατηγορούνται μαζί του, ότι διοργάνωναν το παράνομο στοίχημα στην Λάρισα και τη Θεσσαλία.

Σημειωτέον ότι ο συγκεκριμένος σταθμός είναι και ο μόνος ο οποίος διαχρονικά στην Λάρισα και στην Θεσσαλία έχει εκπομπές στοιχήματος, οι οποίες μεταδίδοντο τόσο κατά την ώρα των εθνικών πρωταθλημάτων όσο και την ώρα των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων των οποίων μεταδίδοντο αγώνες.

Συγχαρητήρια για άλλη μία φορά στον Εισαγγελέα Εφετών Λαρίσης και τους συνεργάτες του, μακάρι να βρεθούν μιμητές σε όλη την Ελλάδα, όπου η παρανομία των στημένων αγώνων και του παράνομου στοιχήματος κυριαρχεί και πρωταγωνιστούν προπονητές, ποδοσφαιριστές και δήθεν ιδιοκτήτες ΠΑΕ».