Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός 1-3 - Εμβιλά: «Ξέρω καλά τον Λαλά...»

Ο Εμβιλά αναφέρθηκε στη νίκη του Ολυμπιακού, σε αυτά που του ζητάει να κάνει ο Μαρτίνς, ενώ τοποθετήθηκε και για τον ερχομό του Λαλά. 

Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός 1-3 - Εμβιλά: «Ξέρω καλά τον Λαλά...»

Για τη σημασία της νίκης λόγω των συνθηκών: «Ήταν δύσκολο, το ξέραμε και ο προπονητής μας είχε προειδοποιήσει για τον αγωνιστικό χώρο. Καταφέραμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, πήραμε τη νίκη και αυτό είναι το σημαντικό».

Για το γκολ του: «Αυτό έπρεπε να κάνω εκείνη τη στιγμή, είμαι παρών και πάντοτε εδώ για να βοηθήσω. Όταν μου ζητείται από τον προπονητή, κινούμαι στον χώρο και κάνω αυτό που πρέπει. Γενικώς έχω πάρει πολλή αγάπη από τον κόσμο και προσπαθώ να την ανταποδώσω».

Για τον Λαλά: «Τον γνωρίζω καλά. Είχαμε παίξει αντίπαλοι. Έχει μεγάλη ποιότητα. Και είναι ένας παίκτης που βοηθάει επιθετικά, παρόλο που είναι αμυντικός. Νομίζω ότι θα βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό».

Για το πώς τα βρήκε τελικά στον Ολυμπιακό μετά από τόσους μήνες, αν ήταν εύκολα ή δύσκολα τα πράγματα στην Ελλάδα: «Είναι αυτό που περίμενα. Ηξερα ότι έρχομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο που είχε κατακτήσει πέρσι το νταμπλ και έπρεπε να κάνουμε το ίδιο και φέτος. Θα δούμε τι θα γίνει και στο Europa League. Ήξερα ότι δεν θα ήταν εύκολα τα πράγματα. Έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή και την αγάπη του κόσμου και αυτό που κάνω είναι να ανταποδίδω την αγάπη».

Για το Europa League: «Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να τα δίνουμε όλα. Πρώτος στόχος παραμένει το πρωτάθλημα και να κερδίζουμε όλα τα ματς. Στο Europa League θα τα δώσουμε όλα, αν και δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Δυστυχώς δεν θα έχουμε μαζί μας τους φιλάθλους μας».
Για το αν θα ήθελε να έρθει κάποιος άλλος Γάλλος παίκτης στον Ολυμπιακό: «Ο πρόεδρος ξέρει τι πρέπει να κάνει. Δεν έχει ανάγκη τις συμβουλές μου. Εχουμε πολύ καλούς παίκτες».

Για το ότι έχει χάσει από την αρχή της σεζόν μόνο δύο παιχνίδια και για το αν νιώθει κόπωση: «Πραγματικά είμαι πολύ καλά. Νιώθω δυνατός, γιατί έχουμε μία καλή ομάδα. Όταν έχεις την εμπιστοσύνη του προπονητή και την αγάπη του κόσμου, θες να το ανταποδώσεις όλο αυτό. Έχουμε τον Χρήστο Μουρίκη που είναι εξαιρετικός προπονητής φυσικής κατάστασης. Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο. Έχουμε τον Ερνάνι που φροντίζει τη διατροφή μας. Νομίζω ότι τα βρήκα όλα υπέροχα στον Ολυμπιακό».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας