Κίνητρο; Ολυμπιακός είσαι!

Ο Ολυμπιακός τέσσερις ημέρες μετά την «τριάρα» επί του ΠΑΟΚ, έριξε τρία και στον Απόλλωνα Σμύρνης (3-1), την ημέρα που η Αϊντχόφεν ηττήθηκε με το ίδιο σκορ!

Κίνητρο; Ολυμπιακός είσαι!

Από «τριάρα» σε «τριάρα»...πετάει ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς τέσσερις μέρες μετά τον θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ, είχε ένα άνετο πέρασμα από τη Ριζούπολη με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Μια ακόμη νίκη για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού που μπορεί να μην έθελξε με την απόδοσή της - αλήθεια πως να το κάνει σε αυτό το γήπεδο - αλλά το πιο σημαντικό είναι πως κέρδισε, έβαλε στο σακούλι ένα ακόμη τρίποντο με μία σοβαρή – εάν εξαιρέσουμε κάποιες επιπόλαιες ενέργειες όπως του Σεμέδο στο φινάλε – εμφάνιση.

Ο προπονητής Πέδρο Μαρτίνς είχε την ευκαιρία να δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες, να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής και να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπου αναμένεται ιδιαίτερα απαιτητική.

Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός 1-3: Πέρασε στο «ρελαντί» από την Ριζούπολη!

Δεν είναι δύσκολο ύστερα από ένα θριαμβευτικό 3-0 επί του ΠΑΟΚ και την ώρα που πλησιάζουν οι αναμετρήσεις με την Αϊντχόφεν, να...χαλάσει το μυαλό των ποδοσφαιριστών, τη στιγμή που η διαφορά στην Ελλάδα από την ΑΕΚ είναι στο +14.

Ο Μαρτίνς όμως κατάφερε και παρουσίασε μια ομάδα, παρά τις αλλαγές, σοβαρή. Κάτι που φυσικά του πιστώνεται, δείγμα της σοβαρότητας που τον διακρίνει και του τρόπου που δουλεύει καθημερινά ο Πορτογάλος αλλά και οι ποδοσφαιριστές του. Έξτρα κίνητρο δεν χρειάζεται όταν φοράς τη φανέλα της κορυφαίας ομάδας στη χώρα.

Δείτε πως παίζει ο Χασάν, πως πανηγυρίζει κάθε του γκολ. Είτε κόντρα στη Μαρσέιγ, είτε απόψε κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Δείτε τον Ανδρούτσο, λίγες μόλις ώρες μετά την έλευση του Λαλά.

Super League 1: Ολυμπιακός για ρεκόρ, νίκες για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο (βαθμολογία, highlights)

Είσαι ο Ολυμπιακός και παρά τις δεδομένες δυσκολίες, την κούραση από τα διαδοχικά παιχνίδια, το γεγονός πως η ομάδα εδώ και δυο χρόνια παίζει χωρίς ανάσα, πρέπει να μπαίνεις στο γήπεδο και να...σκοτώνεις κάθε αντίπαλο, είτε εντός, είτε εκτός έδρας.

Ο νταμπλούχος Ελλάδας το έκανε απόψε, σκόραρε μάλιστα τρεις φορές, είχε κι άλλες ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα και συνεχίζει, με την Αϊντχόφεν να μπαίνει σιγά-σιγά στην εξίσωση, σε μια ημέρα μάλιστα όπου οι Ολλανδοί έδειξαν για ακόμη μία φορά πως πίσω έχουν πάρα πολλά προβλήματα που ο σοβαρός Ολυμπιακός μπορεί και πρέπει να εκμεταλλευθεί για να προχωρήσει στην Ευρώπη.

Φέγενορντ - Αϊντχόφεν 3-1: Αιχμάλωτη στο λιμάνι (vid+highlights)

Και ο Ολυμπιακός με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο, μας έχει αποδείξει πως είναι σοβαρός και πειθαρχημένος!