Κριτική παικτών: Ο ψηλός (Χασάν), ο κοντός (Βαλμπουενά) και οι ακραίοι μπακ

Πολύ καλό ματς στην Ριζούπολη από τους Χασάν και Βαλμπουενά, αλλά και από τους Ανδρούτσο – Ρέαμπτσιουκ.

Κριτική παικτών: Ο ψηλός (Χασάν), ο κοντός (Βαλμπουενά) και οι ακραίοι μπακ

ΣΑ: Φυσικά καμία ευθύνη δεν έφερε στο γκολ του Απόλλωνα, ενώ σε δύο περιπτώσεις που απείλησαν οι παίκτες του Παράσχου, αντέδρασε όπως έπρεπε.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Είχε την ασίστ στο πρώτο γκολ και γενικότερα μία πολύ καλή παρουσία με πολλά τρεξίματα ως δεξιός μπακ.

ΣΕΜΕΔΟ: Έκανε τραγικό λάθος στη φάση του γκολ του Απόλλωνα, λάθος που δεν επιτρέπεται για την κλάση του Πορτογάλου. Κατά τ’ άλλα δεν είχε αρκετή δουλειά στην Ριζούπολη.

Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός 1-3: Όλα τα γκολ (vid)

Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός 1-3: Πέρασε στο «ρελαντί» από την Ριζούπολη!

ΜΠΑ: Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, καθώς ο Απόλλων είχε περισσότερο παθητικό ρόλο στο παιχνίδι. Απαρατήρητος πέρασε, όχι όμως με την κακή έννοια.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Αρκετά καλό ματς από τον Μολδαβό, πολλά τρεξίματα, είχε ευκαιρία να σκοράρει κιόλας με ένα σουτ – δυναμίτη έξω από την περιοχή και έδειξε για ακόμη μία φορά ότι ήρθε στη χώρα μας για να αφήσει τη σφραγίδα του.

ΚΑΜΑΡΑ: Μυαλωμένο παιχνίδι από τον Αφρικανό, δίχως να είναι σούπερ. Δικαιολογημένα αντικαταστάθηκε για να πάρει ανάσες.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Ένα νορμάλ παιχνίδι από τον Κρητικό χαφ, ο οποίος μπορεί να μην έπαιξε σε τόσο υψηλές στροφές όπως με ΠΑΟΚ και Ατρόμητο, αλλά ήταν σε καλή μέρα.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι να ανοίξει το σκορ ο Ολυμπιακός, η μπάλα περνούσε συνεχώς από τα πόδια του. Ένα αρκετά καλό ματς από τον Έλληνα άσο.

ΒΡΟΥΣΑΪ: Δεν έκανε τη διαφορά, αλλά όσες φορές πήρε την μπάλα, αναστάτωσε τα άκρα του Απόλλωνα.

ΜΠΡΟΥΜΑ: Είχε μία μεγάλη ευκαιρία στο 14ο δευτερόλεπτο, ήταν κινητικός, είχε διάθεση και όρεξη, αλλά δεν είχε την εικόνα άλλων αγώνων. Κακός δεν ήταν πάντως σε καμία περίπτωση.

ΧΑΣΑΝ: Πέτυχε δύο γκολ, έχασε άλλο ένα που δεν έπρεπε να χαθεί για την κλάση του στο 85’, αλλά το σημαντικό είναι ότι επέστρεψε δυναμικά.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Μπήκε στο τελευταίο μισάωρο και από τα δικά του πόδια σε εκτελέσεις κόρνερ ο Εμβιλά και ο Χασάν χρίστηκε σκόρερ. Αυτό από μόνο του τον βάζει στους διακριθέντες.

ΠΕΠΕ: Σε χαμηλές στροφές ο Πορτογάλος, δίχως να κάνει κάτι το ιδιαίτερο. Προσπαθεί να βρει ρυθμό.

ΕΜΒΙΛΑ: Μπήκε με όρεξη στη θέση του Καμαρά και με τον τρόπο που έβαλε το κορμί του στο δεύτερο γκολ, έδειξε ότι δεν φοβόταν να ματώσει κιόλας, αν πρέπει να σκοράρει.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Είχε μία έξοχη ενέργεια στην χαμένη ευκαιρία του 85’ από τον Χασάν. Χρειαζόταν μία τέτοια ενέργεια για να «ξεκλειδώσει».

ΤΙΑΓΚΟ ΣΙΛΒΑ: Μπήκε στα τελευταία λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.